Ska bara....

Jag skulle ju inte köpa nånting alls till mig själv fören sommarn var här. Men ska bara ha en bikini och ska bara ha ett par byxor i glad färg och ska bara ha denna tröjan och ska bara.... Jag så låter ja när ja åker till köpcentret. Så jag får helt enkelt sluta åka till överby, för jag kan bara intye hålla mig när jag tittar på allt vårfint som kommit in i affärerna!

Detta blev inhandlat igår iaf =)



Tidigare idag var ja och Bella hemma hos Erika och Emelia och jälsade på och lekte på en mysig fika.

Nu väntar jag och framför allt Bella på Ida. Är ju lördag idag så Bellan får vara uppe lite längre. Och det är extra spännande idag då Ida ska komma medsin hund. Danne e i Borås med några kompisar på en partykväll. Så det passar ju bra att hon kommer hit och sover över nu när ja e ensam.


Brejkar =)

Bella har blivit helt tokig i Shan Banan efter melodifestivalen. Hon lyssnar på det hela dagarna och brejkar loss på golvet här hemma. Och Thea springer efter varje steg hon tar och härmar allt! Ser så gulligt ut.


Dagens


Morgon hos familjen Olsson/Nielsen.

Vi vakna ganska så nyss. Jag sitter med min kaffe och dator resten av familjen tittar på bolibompa. Lilla Thea har fått feber:( hon hade 38 grader igår kväll och de har hållt i sig till idag. Så vi får se vad som händer här hemma idag.


Nu är de fredags mys!

Ja de här är mitt roliga fredags nöje:) Danne är och kollar hockey och barnen sover så ja tog mig en öl och plugga i min ensamhet.


Torr av att sola!

Ja har märkt att dagen efter varje solning ja gör får ja plitor och små finnar i annsiktet... Inte så kul! De torkar väl ut huden och därför kommer plitorna. Får väl helt enkelt sola mer sällan och kortare stunder. Ska ju till Turkiet snart å sen är det sommar, så behöver nog inte besöka solariet på ett tag sen.


Lunch

Har vart å tränat och nu är ja och Danne på överby och lunchar. Cecarsallad blev de idag!


Brillfisk

Dessa brillor köpte ja härom dagen på lindex. Nu väntar ja på Danne som är i affären då ska vi laga mat och mysa oss!


Har ni smakat?!?



Dom var goa. Jag gillar inget med mörk choklad men i dessa var en ljusare variant så dom var smarriga!

Gjorde provet förut det gick bra. Tror ja=) Var en fråga som ja inte visste. Men det står ju inte ens med i boken så hur ska ja kunna veta om det?

Provtime!

Håll tummarna för mig!


Paket!

Idag kom mitt Ellos paket. Får se om ja hinner fixa med innan provet...


Frulle!

Nu blir de frukost för mig och plugg. Är ju prov idag så idag återstår det att se om ja fatta nått =)


Mitt ställe

De senaste timmarna har ja suttit här. Ja är SÅÅÅÅÅÅÅ trött på att plugga nu! Det här känns riktigt intensivt och ja orkar snart inte mer! Huvet är fullt. Men ja måste trycka in ännu mer info i hjärnan. Har ju inte så mycket annat att välja på. Skam den som ger dig:)


Liten shopping!

Idag fick ja inhandlat lite bra-att-leka-på-dagis-kläder till Bella. Hon hade nästan inga leggings i sin garderob så det fick det bli plus en svart fliströja. Lite måste ha grejer för en dagis tjej=)


Dagens!





Mörka jeans från veromoda. Linne och kofta H&M.


Frukost



Idag vakna vi till blå himmel idag igen.Vakna piggoch utvilad idag, kunde tillome liggaocch dra mig en kvart innan barnen vakna. Nu är de frukost  för oss sen blir de till att fixa sig till dagis. Får se om mitt knä orkar med en promenad till dagis.


Min bästa vän

Flugsmällan har blivit min bästa vän! Lämnar inte den på kvällarna för de är då monstrens kommer fram. Dessa husspindlar gör inga nät, utan dom ger sig ut på jakt efter mat på kvällar och nätter. Hör bara hur äckligt de låter!!! Går på jakt...

Ida har vart här nu och förhört mig på provet om kroppens uppbyggnad och hur den fungerar. Kändes som ja kunde de mesta! Så nu är ja redo gör prov.
Nä nu ska ja sova gott folks. Gooo natt!


Över 20 grader!!!

Alltså detta väder! Det är ju helt otroligt! När ja kom hem förut när barnen lämnats på dagis, la ja mig i soffan för plugg. Men tog två sekunder så slockna ja. Var ingen bra morgon för hade inte sovit nått inatt tack vare spindel som va på besök igår. Vakna med ont i huvet och hela kroppen. Och mitt knä som ja en gång i tiden bröt har gjort riktigt ont idag. Så den där tuppluren var välbehövlig! Sen vakna ja efter två timmar fixa ordning mig å åkte å handla och hämta barnen. Då passade vi på att va ute. Då visade biltempen 22 grader!!! Sjukt!


Nytt till Bellsson

Idag kom ja iväg och fick köpt en vår jacka och vår skor till Bella. Thea har ju hur mycket som helst att ärva! Ser att ja tokhandlade visst en del innan Thea kom ur magen:) det har ja skärpt mig på! Inhandlar inte lika mycket onödigt längre... Tror ja:)


Här bor Isabelle.

Här sover stora tjejen. De blir inte så mycket lek här, hon vill hellre leka där nere i lekrumet. Vi har ju alla sovrum på övervåningen så hon tycker de blir ensamt att sitta där själv. Men när hon har kompisar hemmavisar hon stolt upp sitt rum=)














Bellas dörr till vänster och lilla loppans rum till höger.


Mosad!

Denna mosade varelse har hållt mig vaken nästan hela natten! Kunde inte sluta tänka på den vidriga spindeln! Låg å hade gåshud. Nu imorse vakna ja med spräng huvudvärk! Hoppas på att de blir bättre med lite kaffe!


JA VILL FLYYYYYTTA!!!!

Jag dör, ja dör och mår dåligt!!!!!! Jag har en STOR fobi för spindlar. Och jag har precis vart tvungen att döda en i vårt hem. Vi har av nån anledning riktiga mega-super-duper stora spindlar som kommer in varje vår och höst hos oss. förra året hade vi säkert 10 st inne. Antingen kommer vi få flytta eller bota min fobi. Och hur botar man en spindel fobi? Jag klarar inte av de äckliga krypen! Usch hur ska ja kunna sova nu? Vill bara gråta!
Lägger upp lite kort på några spindlar vi hittat förra året. Så ni förstår storleken på dom...


Fint i fläta!

Idag har jaft en fläta i luggen och en inbakad bak på huvet. Alltså fläta på fläta=)




Snurrig!

Ja blir på riktigt knäpp i huvet när ja sitter timme ut och timme in och bara läser och skriver. Känns som hjärnan snurrar runt i skallen på mig:) nä nu får de vara bra. Tar en paus nu och sätter mig när barnen somnat ikväll. Ska socker boosta mig nu med två munkar och kaffe. Musiken ska spelas på högsta volym så huvet får annat att tänka på!


Dykt ner i boken!

Nu sitter ja med huvet i boken. IGEN! När ja lämnade barnen på dagis åkte ja å handlade mat, sola och nu är också räkningarna betalda.

Fick ett Mess förut från postkodslotteriet. Pirrar alltid till när man öppna det smset. Man hoppas ju alltid på storvinst. Men det var de inte idag. Vi får kanske nöja oss med den vinst vi fick för 2 årsen, då vann vi 60 000 kr. och de är ju inte så lite de:)


Måndag morgon

Nu åkte precis D till Oslo för att jobba. Jag och Thea har mys framför tv:n och Bella sover fortfarande.
Idag blir det till att läsa på provet och sen i eftermiddag kommer grannen med barn över och äter pannkakor. Vi ska passa på att byta julklappar  som vi fortfarande inte bytt än. Vi har inte kunnat ses för vi har vart sjuka om vartannat ända sen jul. Så barnen kommer tycka det blir super kul att få julklappar idag=)




Mms

Nu ligger vi utslagna i soffan och kollar big brother. Är riktigt trött och de är väl kanske pga all frisk luft man fått i sig idag. Kändes konstigt att de var ljust kl 20! Kändes jätte skönt att ställa fram kl! Nu går vi mot ljusare tider.


Vår inne oxå!

Idag har vart en riktig ute dag! Vi har vart ute nästan hela tiden. Erika, Markos och Emilia har vart här så vi grillade till middag idag. Det var årets grilldebut det. Sen drog vi iväg till buggen. Som var sista buggen för denna terminen. Nästa söndag är det musik och fridans så det ska bli kul!

Kolla in dessa fina tulpaner jag fick härom dagen av min fina syster Therese. Känns som våret kommit in i huset!


Fixar fräknar:)

Försöker få lite fräknar på snoken. Tror ja lyckas med detta vädret!


STÖK!

När man går runt och städar hittar man ju alltid en massa saker som man inte har en bestämd plats för. Som t.ex. toffsar, smycken, smink osv. Då har ja en låda där man bara slänger ner allting. Det började med att ja och Danne hade varsin sån låda. Men sen blev det en låda till, och en till och en till. Ja nu har vi lite såna här lådor överallt. Måste rensa å få ordning! Men eftersom det inte är något man går och tittar på så blir det inte att man tar tag i det och fixar ordning det... Men jag gillar ju ordning och reda så ja vet inte ens varför ja infört dessa lådor!


Naglar

Igår va ja å gjorde naglarna. Passade på att läsa på provet när ja ändå skulle sitta still där i två timmar. Det blev grön/blå glittriga naglar. Jag blev väldigt nöjd!


Sömntutor

Här är två som slockna framför tv. Tror nog att de blir att lägga sig tidigt idag. Tycker ja hör hur kudden ropar på mig!


Kroppefjäll

Familjen såg ut attha haft en mysig dag på fjället!
















Diggar sov stilen

När vi kom upp igår och skulle lägga oss låg Bellan helt utslagen i vår säng. Hon måste vart trött för sov ställningen såg inte jätte bekväm ut. Men barn kan verkligen sova vart som helst o hur som helst!


Luktar rent. Härligt!!!!

Nu har ja tvättat och kunnat hänga tvätten ute idag. Tvätten luktar ju så gott när den fått hänga ute!



När Danne och barnen åkte förut hade ja tänkt att ja skulle sätta mig i solen och läsa på provet. Men kände att det här huset har stått stilla när det gäller städningen det sista för att jag har pluggat såmycket. Så nu sket ja i både solen och plugget för att städa hela huset. Det var som ett svettigt träningspass att damma, byta sängkläder och tvätta golv i hela huset. Kanske inte konstigt när vi har 8 rum och kök.Plus en hall, en tvättstuga och två badrum. Men nu är det gjort! Och det lukatr RENT!

Nu avnjuter ja en glass i solen innan jag ska iväg och fixa naglarna.



Fågel kvitter kl 19!

Danne är ute och tar en öl med Wikman, Sabina och Pernilla. Så ja e hemma o ska plugga:) kul!

Förr när man var en rökare tog man sig alltid tiden att gå ut en sväng och sätta sig på trappen och bara va. Men de gör man aldrig längre. Varför? Även man inte suger i sig den där cancerpinnen så borde man oftare gå och bara sitta. Gjorde precis de när barnen somna kvart i sju. Och vid den tiden hörde ja fortfarande fågelkvitter och himlen vart klarblå. Och alldeles ljummet var de i luften. En dag som denna kan man ju inte bli annat än glad! Sol, sol underbara soooooool!


Dagens

Byxor humör från killavdelningen på JC. Tröja gammal. Satte upp ena sidan av håret idag å de blev ju bra :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3198754/images/2012/pic_195203920.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198754/images/2012/pic_195203960.jpg" class="image">


Underbara älskade

Kolla in mina coolingar:) dom tyckte dessa glasögon var nått över de vanliga:)


En trött mamma.

Inatt har ja sovit 7 timmar. mellan 23-06. De är väl vad en vuxen bör sova. Eller? ja behöver alltid en liten stund för att vakna på riktigt. Och en kopp kaffe, sen är ja redo att börja dagen. Även Danne e hemma o kan gå upp så ja får sova kan ja känna att ja får en bättre dag om ja går upp först. Då får man vakna i lugn och ro. Och man kan sitta en stund i soffan o piggna till. Om man går upp några timmar senare kommer man ner till två lekande barn som inte vill låta bli mamma och pappa. =) Och den där vakna-i-lung-och-ro-stund går inte att ta då.


Mms

De funkar inte att slappa när man har en smaskande godisätande sak brevid sig... Han smaskar inte lite heller!!!! De är de värsta ja vet! Nu ska ja nog hämta en brödkavel och dunka han i huvet så han somnar å blir tyst :D


Helt färdig!

Nu ger ja upp och dör lite i soffan. Orkade inte Läsa ett enda ord till idag! nu längtar ja till big brother. Ja har blivit en riktig bb nörd:) läste precis läst på fb att sipan vart utvisad ur huset. Så jäkla skönt, orkade inte kolla på en sån jäkla mobbare!


Vårkänslor

Idag visade de 17 grader i bilen och de har verkligen vart ljummet i luften! Så härligt och man får stora vårkänslor när man ser alla blommor titta fram.


Godis

Alltid när man köpt godis när man handlat mat norpar man i påsen när man kommit till bilen. De går bara inte att hålla sig! De här är godis i min smak!


Dagens

Idag har ja en jeans skjorta från HM. Och mittbena med toffs. Nu ska ja åka till maxi och handla mat innan busungarna och Danne kommer hem.


Mms

Nu blire frukost. Å idag bjuder ja mig själv på taost. Ja är så himla dålig på att äta frukost med en gång på morgonen. Om de inte är hotell frukost då:) då kan man ju bara inte motstå!


Primenixat hem från dagis nu. Åååååååååååå de bara spritter i kroppen! Solen och bra musik de är grejer de :) synd att ja måste sätta mig framför en bok och dator nu, men plikten kallar...


Torsdag =)

Idag är det TORSDAG! Ja då kommer Danne hem och för oss känns de som helgen börjar då. Ja täkte faktiskt ta vagnen och gå till dagis och hem idag. om vi hinner vill säga. Av nån anledning så blir tiden knapp innan vi ska dra nån stanns.

Ja är sååå sugen på att börja läsa -varför inte gråter Emma?-



Men känner just nu att det hinns inte med för finns ju MASSA annat för mig att läsa om kroppen och dens funktioner och sjukdomar. Nä den får hänga med till turkiet, så kan ja läsa den när ja ligger och gassar i solen ist=)

Ja i mina kola snöre.

Nu har barnen somnat och ja sitter med mina kola snören och smaskar och läser. Idag på erikshjälpen fynda jag en liknande byrå som ja redan har för ynka 95 kr. Och den ska såklart bli vit:)


Mms

Parkeringsbot.... Så tråkigt! Ja sa till Liza här kan man stå. Men nähäpp de kan man inte.


Snurrig i bollen

Ja är hel snurrig!!! Hade totalt glömt att ja ska till Gyn idag och ta cellprov. så ja och Liza får helt enkelt luncha på näl:) hör kommer en dagens. Byxa från veto moda tröjor hm.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198754/images/2012/pic_194874704.jpg" class="image">


Onsdag

Idag är det full fart! Dagis var här precis och tog här bor vi kort på barnen framför huset. Som dom sen ska sätta upp på dagis. Nu är de PLUGG med stora bokstäver! Och vid halv ett ska Liza hämta upp mig för en lunch nån stans. Och kl 14 ska vi åka till erikshjälpen och kolla om de finns nått att fynda. Älskar att hitta fynd och göra om. Sen ska ja hämta barnen och så kommer Erika och Emilia hit och leker och äter kvällsmat. Jaa de är min dag det.

Jag ska nog också hinna med att beställa såna här halkskydd till trappen hemma. Det finns på Ellos och ja har en 50 % rabatt där så då koster det bara 250 kr till hela trappen. Billigt! Det är inte bara bra för att barnen inte ska halka utan de blir lite mysigare känsla och hemtrevligare också.

Barnens dagens=)


Thea har haft mys dressen på till dagis. Från H&M.


Hänger lite innan dagis börjar=)


Bella hade oxå kläder från H&M idag. Med en jätte söt rosette på kragen.

Dagens

Idag såg ja ut såhär. Vi åkte till Therese efter dagis och käkade våfflor. Guuud va gott de är med våfflor! Man borde äta de oftare!


Middag

Nu orkade ja inte plugga längre så ja ställde mig och gjorde en snabb middag mesans ja väntar på att badet ska bli vattenfyllt. Denna delikata middag består av kinamix och köttbullar:)


Sälja av lite.

Har rensat lite här och där hemma och ser att ja har så mycket som bara står samlar damm. Så nu har jag lagt ut lite på tradera. Så om ni är intresserade gå in o buda.

T ex detta söta växthus!

http://www.tradera.com/litet-vaxthus-shabby-chic-auktion_340959_152139890


Äkta Lacost skor.

http://www.tradera.com/akta-lacost-skor--auktion_342420_152141552

Eler dessa boots.

http://www.tradera.com/snygga-skor-med-kilklack--auktion_342402_152141336

Plus mycket mer!

Tisdag!

Vaknade kl 7 av att thea ropade MAAAAAAMMMMMMAAAAA! Så det var bara att stiga upp. Hade nog kunnat sova flera  timmar till, kände mig super trött idag. Fast jag kanppt rörde mig igår var ja helt slut i skallen. Hjärnan får väl arbeta på högvarv när all info ska in. Idag ser inte dagen annorlunda ut och det kommer nog inte nån dag göra den närmaste månaden. Förutom på helgerna när tjejerna och Danne e hemma. Då kommer ja ha en paus på dagarna och enbart sitta på kvällarna.

Har ju glömt visa mitt fina armband ja köpte för ett tagsen. Tänk er detta på en sommarbrun arm!


Godis

Nu har vi kommit hem igen efter ett besök hos mamma o pappa. Barnen sover och ja har laddat upp med lite godis och plugg. Fick en jätte fin present av Frida som kom en snabbis förut!Precis hemkommen från Dubai. Gulligt av henne att tänka på mig när hon vart på resa!


Mms

Mår nästan lite illa nu av allt läsande. Jag skulle kunna sitta och trycka in mer information i huvet om det inte vore för att ja känner mig åksjuk:) läste precis om åkajuka och kände mig så. Har nu suttit sen kl 10 och läst rad upp och rad ner... Så nu får d bli en vattnablommorna och mat-paus.


Dagens

Tröja Dannes leggings Gina. Tofflor hm. Ja idag blir de inte så mycket mer än plugg. Tacka vet ja kaffe och snus!!!!!! Det gör de 1000 gånger lättare att fokusera!


Trottsen...

Jag har ju pratat på Bellas 3 års trotts förut. Men nu har de lagt sig. Redan! Trodde att den höll i sig mycket längre. Visst är fortfarande mer trottsig än innan men dagarna ser inte alls ut som förut. Hon kunde ju förut ha en dålig dag där hon skrek från morgon till kväll, å visst kan hon ha en dålig dag nu med men det kan ju jag och vem som helst ha. Så det känns inte lika jobbigt som när de var varje dag där ett tag. Känns jätte skönt! Har följt lite råd från ett ställe som heter komet. Man kan gå in och läsa där hur man ska vara när det är konflikter i hemmet och vad man ska göra för att få de mer posetivt hemma när de är mycket bråk med barnen. Hos oss har det vart jätte bra att följa. Och gjort att tålamodet inte tagit slut på samma sätt som innan.


Här sitter bella och väntar på maten i restaurangen i fredrickshamn. Mycket tråkigt tyckte hon =)

Tips!


Fick denna parfym från mamma och pappa när dom vart i tyskland. Det är en Dior parfym. Luktar blomma och fräscht så den kändes verkligen vår!

Vill ha:)

Bella vill ha en lillebror:) hon har frågat om hon kan få en lillebror precis som Clara. Hon var super söt när vi passade Alvin sist, nattade han i vagnen o sjöng vagg visor. Men nej nej de blir inga fler barn här. Hon får nöja sig när vi passar andras bebisar.


Tomelad

Nu tog vi en tomelad som Bella säger. Hon ville gå till lekplatsen så de blev en sväng dit.


Dagens

Kläder från vero moda å vila.


Dålig uppdatering

Gud vad dålig ja vart på att blogga de sista. Men har tagit varje tillfälle jag fått och läst på mina hemuppgifter och prov ja har. Igår va vi hemma hos mamma och pappa på kalas och de var jätte mysigt!

Nu lagar ja mat och spelar draw free. Kan ni se vad detta är? :)


Bara att återgå då....

Vart på dans precis för Bella och idag fick Thea åka med.






Och nu är det bara att återgå till att läsa mer om cancer. Thea sover middag och Danne å Bella åkte till skejten. Tycker det är väldigt intressant allt ja läst hitills men de är så mycket svåra ord att komma ihåg. Men jag är lite stolt för vissa grejer som kändes omöjliga har faktiskt fastnat i huvet nu!


Min mamma har blivit stor!

Ja hon fyller idag hela 51 år min fina mamma! Detta firades inte nått større idag utan kalaset blir imorgon.
Jag tycker væll som alla döttrar här i världen att jag har världens bästa mamma. Men jag säger de ändå för det är ju va hon är... BÄÄÄSSST!


Känns som ja vakna nu

Först nu borstar ja mina tänder och tar på mig klädern. Har suttit och läst i ett sträck sedan kl 10 i morse. Så nu ska vi åka ut till mami och papi. Kör en riktig slappstil idag! Orkar inte bry mig eftersom ja ska direkt hem och läsa vidare när ja kommer hem.


GOD morgon!

Är så super taggad att läsa och plugga. Har ju inte gjort det på 9 år nu!  är ju en del att plugga. Visst det är väl inte en hög svårighetsgrad på kursen. Är väl som på gymnasienivå. Men för mig som är helt nollställd när det gäller sjukvårstermer och sjukdomar. Plus att det var tydligen inte nog med de 14 hemuppgifter och 4 proven jag ska göra på 6 veckor. För n u har jag fått 5 uppgifter till och ett muntligt prov. Men det är bara att kämpa och se hur långt ja tar mig =)

Såg på aftonbladet nu att det ska bli nya regler med rökningen! Och nya bestämelser om vart man får röka. Jag tycker det är sååå bra! Visst jag feströker själv men jag kan hellre avstå de än att behöva ha rökare runt mig och mina barn på allmäna platser. Och jag skulle göra vad som helst för att mina barn aldrig börjar röka! Och då tror ja det här är en bra grej att inte vistass runt rökare!


Regeringen vill förbjuda rökning på allmän plats!

Bild från aftonbladet.

Dagens

Här är min dagens. Byxor vero moda & tröja Gina.

Nu ska ja till biblioteket och kolla om dom har en bok ja kan låna till kursen. Sen ska ja hem till christine och fika med ida, Charlie och barnen. Blir nog sista fikan på 1 och en halv månad för sen är de plugg som gäller. Ska på 6 veckor ha 14 hemuppgifter och 4 prov. Så önska mig lycka till:)

Ha en fin dag!


Vårfint!

Idag åkte ju stövlarna och handskarna på.




Sen planterade ja några små krukor till trapporna ute.

Gjorde så mycket med så lite.
Så här blev de!
Fram:



På sidan:


Och inne:




Vilken härlig dag!

Imorse vakna jag 06,50 kände att huvudvärken hade släpp och såg att det var klar blå himmel. Thea vakna kl 7 å di gick vi ner och drack kaffe och välling. 20 minuter senare hör ja en nån som ropar högst upp på trappen
- HALLÅ DÄR, KÖP BLÅBÄR! och sen skrattar hon så mycket så hon viker sig. Bellan vaknade på stålande humör! Och jag lika så.

Precis när vi ska dra till dagis så ringde studievägledaren och sa att jag fått despans på mina betyg! Och att jag idag ska börja plugga kursen medicisk grundkurs för att ja sen ska söka in till läkarsekreterar utbildningen i höst. Vilken glädje! Trodde ja skulle behöva vänta ett år att läsa upp massa grejerna för mina betyg var ett år för gamla och behöva söka in nästa höst ist. MEn ICKE! Jag ska nu plugga in den kursen på 1,5 månad medans andra har en termin på sig. Men efetrsom ja var ute i sista sekund så så får ja väl skylla mig själv.

Nu har jag köpt blommor som ja ska ut och plantera. Och kaffet är på ingång. Härliga dag!


Kvällen.

Nu har ja haft silver shampo i håret. Hade i det i ca 45 minuter och ja tyckte att de gula försvann lite iaf. Skulle nog haft det lite längre men vågade inte. Vill ju inte heller ha lila hår =)

Men en förbättring är de ju!




Just nu sitter ja i soffan och vill att min huvudvärk ska försvinna. Har tagit en ipren och ska äta lite cecarsallad med kyckling. Och dricka ett STORT glas vatten så kanske den försvinner. Hoppas de iaf. Har vart en riktigt seg dag efter som den konstiga huvudvärken jag har haft hela dagen. Den har suttit och gnagt i pannan och gjort mig väldigt trött.





De får bli nya tag imorn! Då hoppas ja att jag vaknar pigg och glad=)

Sicken dag...

Idag när ja vaknade hade ja en konstig huvudvärk den satt längst fram i pannan. Och så tänkte ja att den försvinner väl med hjälp av kaffe och frukost. Nä då de gjorde den inte. Tänkte att ja tränar bort den för man ska ju bli pigg av att träna. Men nä de funka inte heller. Sen va ja ju hos studievägledaren. Där fick ja ännu mer huvudvärk av alla konstigheter hon berättade. Tydligen har ja för gamla betyg. Betygen ska inte vara mer än 8 år. Och mina är nio år. Så nu har vi ansökt om att jag ska kunna läsa upp mina betyg ja har från gymnasiet fast dom är över 8 år. Ja orkar inte gå in på de mer grundligt för de var superkrångligt men förhoppningsvis så kommer ja få despans och kan söka in till hösten.

Erika var här precis med Alvin och käka middag och fika. Och snart kommer mina trollungar hem! Då kommer systeryster hit me sina barn.

Tänkte skänka med ett super tips här=)

Om har dåligt med förvarings utrymme är det här påsarna skit bra!

Den ser ut så här.


Sen om man har gamla barnkläder eller som vi har massa täcken och kuddar som tar massa plats kan man förvara det så här. Dåslipper man att de kommer damm och smuts på det medans de bara ligger plus att det mer än halverar platsen de tar upp.


T.ex. Den här höge...


Blev så här platt.


Man bara lägger in allt i påsen stänger och damsuger ut luften, KLART! Vi har 7 sånna påsar med kläder och annat som får plats över våra garderober och märks inte av. Bra va =)

Tisdag

Nu ska ja åka och träna. Sen blir de raka vägen till en studievägledare som ja bestämt möte med.

Ja fick ju inga slutgiltiga betyg eftersom ja inte har fullständiga poäng. Att de blev så var ren lathet som ja får sota för idag. Ja har sträck i teckenspråk b för att ja sista året på gymnasiet var så skoltrött och tyckte att just den lektionen låg på en konstig tid. Men de får ja väl fixa till nu då :)


Kycklinggult



De här blev ju jätte bra! En helt underbar gul/orange hårbotten.

Nääää blir till och gå med silver schampo i några timmar imorgon! Var ju finare med råttfärgad utväxt än detta pippigula! =)

Utväxt - BORT!

Hoppas det blir bra! Gör en chansning och färgar håret hemma. Man vet ju aldrig hur de blir... Men lät ju bra med askblond.


Mms

Är och hälsar på denna lilla ögonsten!


Dagens

Nu är vår jackan på! Kändes varmt när ja va ute förut så de kändes helt rätt att ta fram den idag! Den är köpt på vila.


5 år med min underbara!

Ja tiden går fort. Det märker man verkligen när man tittar på våra små gryn. Och idag har jag och Danne vart ihop i 5 år! Svårt att sätta en dag så när man blev tillsammmans, men den 12 mars bestämmde vi var vår års dag för 4 årsedan för det var den allra första dagen vi träffades överhuvud taget. Och sen rullade allting bara på.





Vi träffades i Oslo. Jag hade precis börjat jobba i Oslo och Danne hade jobbat i Norge ett tag. Jag, Yanni och Sara var ute och festade och gick in på ett uteställe där Danne var med sina kompisar. Sara bytte nummer med en av Dannes kompisar och vi bestämde att vi skulle gå på efterfest. Såg inte Danne en enda gång den kvällen utan träffade bara han vänner. Men det  blev ingen efterfest. Dagen efter på Lördagen gick vi ut igen och vi hade sms kontakt med Dannes kompis Per. Sa även denna kvällen att vi skulle komma på efterfest, men nepp vi orkade ingen efterfest då heller. Dagen efter ringde Per och sa att nu ska vi åka hem till Stockholm snart så nu kommer vi och hälsar på er. (Hade fortfarande inte träffat på Danne än. ) Dom kom ett gäng hem till min lägenhet och vi hängde lite. Då träffadeja Danne för första gången. Sen skulle mina vänner åka hem och Dannes oxå. Så vi fäljdes åt till stationen. När alla åkt stod jag där och ville inte gå hem till lägenhetn helt ensam. Hade ju precis börjat jobba i Oslo så hade ju inga ritiga vänner där. Då frågade Danne om ja skulle fäölja med hem till deras kolektiv. Varken ja eller Danne kände väl just då att de va nått alls på G. Men sen följde han mig hem och stannade en stund och pratade och kolla lite tv. Sen när han skulle gå frågade han efter mitt nummer. Och gick sen hem.

JAg kommer ihåg att ja då kände ett pirr i magen. Hade verkligen haft en mysig stund me honom. Och han måste känt detsamma efter som dagen efter fick ja ett sms. Vad ska du göra ikväll?



Han berättade att han bestämt sig för att flytta hem till gävle om två veckor. Så under dom veckorna träffades vi och sov ihop varje dag. Sen åkte han. Kommer ihåg att de kändes jätte tomt på veckorna när ja va i norge. Efter ca 3 veckor som vi inte hördes alls, inte ens ett sms, Ringde de helt plötsligt i min mobil. Och det var Danne som va i Oslo. HAn frågade om han fick komma till mig efter jobbet för han var i Norge och fixade de sista med lönen på gamla jobbet. Och JAAA det ville ja ju.

När ja slutade jobbet stod han utaför min dörr och väntade på mig. Han sa att han skanat mig och han åkte inte alls till norge för att fixa med lönen. Utan han hade saknat mig =) Och nu skulle han flytta till Oslo igen. Jag kände mig helt varm i kroppen och lycklig. MEn det vågade ja ju inte visa=) Var ju alldeles för tidigt för de. hahahah.

Sen dess har vi vart ihop klistrade!

På de här fina 5 åren vi har haft tillsammans har allt gått i räser fart! Vi har hunnit få 2 helt fantastiska barn!



Köpt hus och förlovat oss!



Jag är lycklig lottad att fått träffa min fina Danne. Vi har så roligt ihop och han är så kärleks full. Verkliegn en bra kille och BÄSTA pappan man kan tänka sig! Ja han är mitt livs stora kärlek!



Mms

Har precis lämnat tjejerna på dagis. Är ju 9 grader ute så jätte svårt att veta hyr mycket man skulle klä på dom.

Nu blire sola för min del!


Fyra bugg och en coca cola

Igår var det bugg igen. Barnen var hemma hos Therese o Tobbe.



Efter buggen åkte vi hem och övade och övade och övade =) Vi kollade på big brother och i varje paus så hoppade vi upp och övade. Sabina och Wikman va här och dom övade dom med. Sen slängde ja i slingor i sabinas hår så ja hann aldrig ta mitt eget hår får väl bli ikväll om ja orkar.

Idag ska ja åka och besöka Liza och hennes mini Meja. Har ju inte träffat henne än så de ska bli såå mysigt!


Dagens

Idag är från Gina.


Hårfärg

Hittade denna färg ljus askblond. Tyckte de lät fint så den ska ja testa ikväll. Hoppas den biter på utväxten ja fått!


The Reef.

Vi kom hem igår vid sju tiden på kvällen. De har vart en jätte mysig och rolig resa. Det var verkligen ett jätte roligt ställe för barn. Bättre än va ja trodde. Var ju där för några årsen å då var de inget att ha. Men nu när de byggt om har de blivit super bra!

Båtresan gick bra för barnen dom tyckte de var roligt för det fanns mycket för barn att göra. Däremot så blev ja lite åksjuk. Var inte jätte stora vågor men ja är verkligen känslig. Så kryssning där an sover över på båten skulle ju aldrig va nått för mig!









Sen när vi kom fram till hotellet så var det bara pöå med bad kläder och BADA!















Sen när vi skulle sova på kvällen så blev de ju lite konstigt för tjejerna. Dom tyckte ju de var hur roligt som helst att vi alla skulle sova i samma rum. Men ja och Danne kände att det kommer nog bli en lång kväll. Men vi somnade alla runt kl 21. Och det va väl tur att ja och Danne somnade så tidigt för mellan hlav två till halv fyra ville Thea inte sova. Hon sover alltid bäst i sin egna säng och ensam i rummet, annars vill hon inte sova för finns de nån att prata med så vill hon det. Som tur var sov Bella ändå. MEn när hon soma vid 03,30 tänkte ja att nu får vi en lång sov morgon. Alla var ju trötta efter badet. Men nää då vakna hon kl 06,00 och då vakna Bella oxå=) Så de va bara att gå upp. Vi gick och käkade frukost och badade lite till.











De här är en liten tripp vi kommer göra igen för det var roligt för både vuxna och barn. Men nästa gång blir de hotellrum med två sov rum =) För igår va vi helt slut! JA somnade innan melodifestivalen va slut.



Mms

Nu är vi på väg mot gbg. Båten går kl 9. Ska bli mysigt att komma iväg. Sen längtar ja jätte mycket efter hotel frukosten:)


Så sugen på nått gott!

När ja tränar regelbundet som ja gör nu är ja såååååå sugen på nått gott hela tiden! Godis, mat, chips, frukt. Ja är nästan ständigt hungrig och på kvällarna som nu är ja mer sugen. Och vi har en hel hylla med godis o gottigheter i skåpet. och där har ja norpat det sensate veckorna varje kväll. Vikten struntar ja i för min kropp verkar ha en förmåga att inte samla fett. Har en bra förbränning antar ja. För så mycket skit ja äter borde ja väga 20 kg mer=) Nä utan de är min hy ja börjar se inte blir så bra av allt skit ja äter på kvällarna. Märker av plitor som kommer runt munnen. Inte kul! Hyn är ju bland de viktigaste för att känna sig fräch!


handlandet härom dagen.

Va ju på överby härom dagen och fick ju köpt en present till Liza oTobbes bäby.





Sen fick ja köpt en skarf me stjärnor. De är de ända ja vill ha på allt just nu STJÄRNOR=)





Sen köpte ja ett armband som ja inte orkat fota de får ni se imorn.

Verkligen gillar alla dessa färger som är på kläder, smycken och väskor!


Sabinas dagens.

Tänkte ja skulle lägga ut Sabinas dagens när ja ändå håller på. Hon laddar redan inför gotland så hon kör idag på en lite mer sommrig stil.


Detta är köpt på: Bikini från Bellas garderob.  Skumpan o ölen från systemet. Lycket konsept!

Dagens

Riktigt slapp dagens blir det idag. Mjukisbyxor och slavrig fläta med mittbena.








Spark i baken.

Nä nu behöver ja en spark i baken upp ur soffan! Nån behöver dra mig till duschen och sen blire till o åka och handla mat.


Kolla in den här sötBella! Här va hon runt året och en riktigt glad liten prick! Tänk att ja här redan va gravid med nr 2 Thea. Allt gick av bara farten hängde nog inte med riktigt själv där. Är nog först för ett halvårsen som ja landat.=) Skulle inte göra om samma resa igen. Om ja skulle göra det skulle ju isf nu föda barn nr 3. PUUUHH nä det orkar ja inte=) Är så nöjd över mina små ögonstenar som jag fått och jag vill ägna min tid och kärlek till dom 2 två trollungarna som redan skapat.

Alldeles färdig i kroppen!

Nu har ja vart och solat och tränat. Är helt slut! Har lite halv ont i både ben och armar för ja körde ett sten hårt pass på gymmet idag. Plus att ja har träningsvärk i magen från sist gång ja träna. Så ja ganska mör är jag. Ville köra ett så hårt pass idag för jag skulle gentligen tränat igår oxå. Men när ja kom till gymmet igår så insåg ja att ja glömt min mobil hemma. Och de är genom den ja lyssnar på HÖG musik och taggar för träning. Sånär den inte va med kände ja att det inte va nån ide att träna så ja åkte hem och skulle ta en långpromenad ist. Men så blev det inte heller utan ja åkte hem till Frida och tog en kaffe. Så idag får min ropp lida för min lathet igår!

Nu vet ja inte rktigt vad ja ska hitta på. Blir till att ringa en studie vägledare för alla mina frågor ja har om en utbildning ja funderar på. Sen får ja se vad dagen har att erbjuda.

De bästa är att Danne kommer hem idag! MIN ÄLSKLING!


God natt

Kändes ju sådär nu när ja tittade ut genom sovrums fönstret... Vit snö överallt. ja ja inget att göra åt saken. Får nog ta mig en runda till solariet imorn så ja får nått uppiggande iaf. Träna blir de nog oxå. Ligger nu brevid min äldkade Bella. Hennes trotts har ja knappt märkt av de senaste dagarna så peppar peppar ta i trä nu att de håller i sig. Har börjat följa lite nya råd ja fått de sista om hur man ska få de mer posetivt hemma. ( som kan va svårt när man har en trottsig 3-åring som skaffat lock för öronen) men de verkar funka hitills! Gooooo natt gott folk.


New England-stil

Å vad ja skulle vilja fixa och greja i huset. Nu ska vi ju sätta upp tapeten i köket först och främst. Men sen lägger vi inredningen inomhus på is. För vi sparar för fulla muggar till vårt garage vi längtar efter! Och sen är det ju fint och vi behöver inte göra om så mycket. Men jag bara ser allt ja vill ha =) fast inte behöver. Man får ju aldrig nog av att inreda!

Just nu drömmer ja om en ny soffa och soffbord. Skulle vilja göra om stilen i vardagsrummet till new england-stil. Den är väldigt lik den stil vi har idag shabby chic. Vitt, vitt, vitt! Men lite mer stilren.







Lite exempel på new england stil.


Hur ja fixar mitt hår.

Jag tvättar mitt hår ca var tredje dag. Och alltid när ja tvättat det så måste jag fixa det så det tar lite tid. Men sen behöver ja inte de andra dagarna göra mer än att borsta de, för när ja volymat och haft mig efter duschningen så håller de i sig i tre dagar. GÖÖÖR BRA tycker ja =)

Så här gör ja.


steg 1.


När ja handukstorkat mitt hår så sprejar ja i detta balsamsprej som gör håret super mjukt och det luktar jätte gott!

Steg 2.





Sen sprutar ja detta volymsprej i hårbotten.

Steg 3.



Sen blåser ja håret upp och ner.

Steg 4.





Sen volymar ja i hårbotten runtom ihuvet.

steg 5.


Sen tar ja denna denna oljan i hela håret.

steg 6.


Sen plattar ja igenom håret. Och pudrar på dust it i hårbotten.

WOLLA! =)





Och det bästa är ju eftersom ja är en ganska lat person att det nu håller sig i några dagar.

Meeen vilken utväxt ja har nu. Dags för frisören snart ser ja =)

Mms

Åkte till överby idag med den där rullande högtalaren för att lämna in den. För den slutade att fungera. Trodde ja! För när ja kom in där funkade den... Ja så de var ju bara att rulla hem den igen. Sen hann ja köpa lite presenter till lizas nykläckta bebis. Sen åkte ja och hämtade barnen o så åkte vi och hängde på lek o buslandet med Therese o barnen. Barnen va så trötta så de slockna i bilen på väg hem.


Nu väntar ja på Frida som ska komma hit på MYS! och sen ska hon få noppra mina ögonbryn och ja lovade henne en annsiktsmassage. Får se km ja vågar kolla på big brother ikväll.. Höll på att smälla av igår. Kunde inte titta så som dom höll på! Ja skämdes så ja hade handen över ögonen hela programet.


Dagens



eggings H&M och tröja carlings.

Städar tagen!

Nu ska detta eka i mina högtalare här hemma medans ja städar och gör fint här hemma! Så bra låt!


http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
 


Mms

Nu var träningen gjord å shit vad mör ja är i benen!!!


Nappjakt

Man förstår att den här lilla donnan somnade skönt ikväll. Gått in och lagt sig i pappas säng med en bok och mokasinerna på. Men framför allt har hon hittat en napp som hon hade i munnen!!! Vart hittar hon alla dessa nappar? Känns lika hårt varje gång ja måste ta den ifrån henne. Så imorn blir de en grundlig nappjakt här hemma för mig imorn!


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Såg på väder att de skulle snöa på torsdag!!!!!!!! VILL INTE VILLL INTE VILL INTE! Å ja som kände att ja snart skulle få börja använda min vår jacka. Men nehepp så verkar de ju inte bli! ÅÅÅÅÅÅHHHH......






Trevlig dag!

Idag har de vart en mycket bra dag. Imorse kom Charlie och Lilly, Cricko och Maja och bästa Ida på besök. Jag ställde mig och bakade silviakaka och sen bjöd ja på lasagn me sallad. Vi prata, prata och prata. =) Sen hann vi fota söta Lilly. Glad man är som omringas av så fina vänner!

Nu sitter ja med pizza rester från igår och ett reklamblad från EM som ja ska spana in. Tänkte jag skulle försöka hinna med att fixa ordning korten jag tog i fredags på en familj som va här och fotade.






Lilla Luna!

I helgen var ju Micke, My och Luna här och hälsade på. Det var jätte mysigt att träffa dom, de är ju inte så ofta de händer eftersom det är så långt till Gävle. Alldeles för långt! MAn får ju räkna med 5-6 timmars resa nu när vi åker med barnen.


Vi hann ta lite bilder på fina Luna.










Nu va de kvällen!

Å de är en riktigt lugn kväll. Ja sitter i slappkläder och vi har precis lagt barnen och väntar nu på hemkörnings pizza. Förut va vi på buggkursen och de blir bara svårare och svårare men oxå mycket roligare. Ibland känner man sig helt lost! Men man lär sig jätte mycket efter varje gång man vart där. Vi går just nu nybörjarkurs men både ja och D vill när den är slut köra vidare på fortsättningskursen.


Gårdagen!

Igår så var jag bara hemma hela dagen. Var faktiskt skönt. Bella va på dans me D. Och sen gick de till lekplatsen. Passade vi på att fota Lilla Luna. Å en sån solstråle! Alltid glad och skrattar. Alvin var ju här hela dagen igår och precis när han kom så var allt bra. Sen ville han sova lite då hade jag glömt bort vilken som var hans favoritsida att sova på och la honom på fel sida hela tiden. Men efter många om och men fatta jag vinken och han sov en bra stund. I natt har han sovit från 22,30 till 06,30. Väldigt bra! Hade räknat att få gå upp och mata en gång iaf han är ju bara 4 månader. Men ICKE =)

När vi har Luna och ALvin här känns mina trollungar så stora!

De var ju inte länge sen de bara var några månader.


Här är Bella 4 mån.


Och Thea 3-4 mån.

Fixa o dona!

Det ända ja är sugen på just nu är att fixa i trädgården! Det känns så roligt när det blir fint. Jag är tillomed sugen på att klippa grädet som ja annars tycker är rätt så tråkigt. Men det är så upppiggande att greja ute. Blir ju ett helt annat hus när man får ut utemöbler och planterat lite blommor. HEMTREVLIGT!


Goding

Hallå där!

Nu har lilla godingen kommit. Alvins mamma och pappa ska till götebrog och ha kul! Det är man värd som små barnsförälder. För det är inte ofta man hittar tiden eller barnvakt att sova borta en natt.




Mms

Har vart ute hos mamma och pappa precis och ätit nybakta bullar och spelat tvspel. Ska dit sen igen och spela lite till är ju sååå roligt:) nu sitter vi och pussas på sushi stället och väntar på vår mat. HUNGRIG!!!!!


Sol ute, sol inne, sol i sinne!


Go morn!

Nu är hela huset i full rullning. Dannes brorsa med tjej och barn är här. Dom kom igår kväll och då blev de slapp med pizza och mys. Nu blir äta frukost och börja dagen. Så nu får vi se vad denna dagen har att erbjuda.

Härom dagen hittade Bella en napp. Hon blev helt till sig och tuttade på den helt frenetiskt (hur de nu stavas =)
Var sååååå svårt att ta den från henne.Men det blev ju inga tårar men lite motstånd var de ju.
Men vi la den i ett brev och postade den till trollbarnen. Så det blev nog en liten rolig grej av de ändå.




Vila

Kom hem precis från ida. Var där och käkade frukost och träffade Charlie, lilla Lilly och Bella. Och sen avslutade vi en långpromenad. Var riktigt skönt. Nu när ja kom hem var de ingen hemma. Danne har nog tagit med barnen ut på promenad till nån lekpark. Så ja passade på att lägga mig raklång i soffan o slappa. Å de är till och me mysigt att ligga inomhus och titta ut på solen. Solen gör mig glad. Gud vad ja tjatar om denna solen och värmen:) men ja älskar att de känns som våren är på väg!!!!!!!


RSS 2.0