Inte bloggat

Jag har verkligen inte haft tid att blogga de senaste dagarna som ni nog märkt. Och ja känner att jag inte velat heller när tiden känns knapp. Jag kom ju på i sista sekund att under tiden vi är i turkiet har jag en prov dag. Så nu på måndag kommer ja få göra 2 prov ist för 1. Det andra provet som handlar om andningen och cirkulationen har jag 5 dagar på mig att lära in det. så det kommer verkligen bli spännande och se om jag klarar de. Så nu skiter ja i bloggen helt enkelt. Den lilla tiden förutom pluggandet läggs på barnen, danne, vänner och huset. Men kommer säkert tillbaka då och då och uppdaterar lite =) Ha de spade gott folk!

Tisdag kväll.

Har slängt in en tvätt och sitter nu och väntar på att mina toast ska bli färdiga och sen blire till öva på prov. Roligt roligt INTE... Men måste göras!



Längtar som en tok till Turkiet nu. Är ju bara regn hela tiden. Men man bor ju i Sverige så man borde väl vara van med det här väfret nu.


Middag

Här blir min middag. Pasta sås med svamp och kyckling. Fast till ris ist för pasta. :) rester är grymma att ha i frysen hatar att laga mat till bara sig själv!


BULLARN.



Det var verkligen mysigt när vi var uppe i Bullarn. Vi sov där från lördag till söndag. Och barnen var helt till sig så roligt det var. Det kom massa av mina kompisar dit och vi käkade gott och spelade spel. Jag Danne och Bella gick och la oss kl 00 medans dom andra satt kvar och spelade poker till 3 på natten. Lyckat blev det.

Nä nu blir det tillbaka till verkligheten efter denna påsk helg. Har fotat färdigt och nu är det PLUGG med stora bokstäver är det som gäller för mig!


Dagens

Här är jag idag. Byxor från Gina och stickad tröja från jc. Nu äter ja lite frukost och väntar på en tjej som heter Therese. Vi ska fota henne idag, ska bli riktigt kul!


Fina Hampus!

Helt otroligt att hampus fyllde 7 år i torsdags. 7 år låter så stort! Men de var precis vad han fyllde. Vi köpte en sån där tavla man kan sätta simmärke på och sällskapsspelet twister. Alla på kalaset gillade spelet, både de minsta och den äldsta. Farmor försökte sig på att spela oxå=)




Flottigt!

Nu ska ja smälla i mig pizzarester och bara slappa! De känns som det var några dagar sen man gjorde de:)


Glad påsk!

Ja denna helg har vart fullt ös! Har inte hunnit sitta en sekund framför dstorn. Har vart jätte roligt och mysigt.












Mycket godis har det blivit.
Men vi har även hunnit med kalas, sovit över i bullarn, vart ute igår och hängt hela denna dagen hos mami o papi. Jag har fått slingat mitt hår idag så det där riktigt ljusa försvann. Tog en askig fär i slingorna och ja blev riktigt nöjd. Kommer säkert bli ännu snyggare efter några tvättar!
Hoppas ni haft en fin påsk. Det har vi!


På väg.

Nu är vi på gång ut till bullarn. Håret känns ovant. Är väldigt ljust, en blandning på vitt o gult:) låter snyggt va? Men med silver shampo och en vecka i Turkiet som vi åker till om några veckor gör nog susen.


Ja gjorde det igen...

På överby igår köpte jag hårfärg för att ta bort utväxten en gång för alla.



 Men det blev gult IGEN... Ja silvershampo i stora lass imorn innan vi ska ut och svänga våra lurviga.


Vad skulle detta vara bra för.

Igår kom de snö i stora lass.



Då undrar man VARFÖR?? Vi som har haft så fina och varma dagar så kom detta. Nu ser det ljusare ut och Ida säger att det är ingen snö i Bullarebyggden som vi ska åka till idag och sova över. Ska bli super mysigt!


Min dag.

Undrar egentligen när firar man påsken? Vi har kört en salig blandning. påskmiddagen åt vi igår och idag har påskharen vart här och vi har påskpysslat. När vi satt och pysslade kom ja på att ja har ju inte ens påskpyntat iår. Glömt det helt. Men det blev en ändå påsk känsla av pysslet vi hade och påskharen som vart här.
Sen ringde Therese å ville till överby en sväng, så jag hakade på och fick shoppat lite snabbshopping på eftermiddagen.









Imorn blir det nog inte så mycket påsk för då ska vi till bullarn och mysa med massa goda vänner.


Påsk haren

När ska påsk haren komma egentligen? Imorn va? Den kom hit till oss idag. Barnen sprudlade av glädje när dom öppnade äggen. I äggen låg de godis och såpbubblor.


Dagens

Nu drar vi till Hampus som fyller hela 7 år!!! Lägger upp en dagens först.


Trappen

Nu fick vi dit halkskydden i trappan. De blev en mysigare känsla i trappen med dom där. Och såklart blir de ju säkrare så barnen inte ska halka och slå sig.


Hej jag heter Thea.



Jag är väldigt söt! Och jag vet vad jag vill, om ja inte får som ja vill blir jag jätte arg. Då skriker jag allt vad jag orkar och vill slåss. Jag brukar bråka med mamma, pappa och Bella. Och det är super kul att retas och busa. Då brukar jag stänga av mina öron och låtsas att jag inte hör dom och göra tvärtom mot vad dom säger.Som att hoppa i soffan=)                    DET ÄR JAG SOM BESTÄMMER HÄR HEMMA! Tror ja iaf...


Hello kitty

Bellas idol Hampus åker ju skejtboard och Bellan vill ju oxå ha en. Så idag i affären hitta ja denna coola!


Fikar

Är på överby med Thea. Vi har köpt present till Hampus som fyller imorn. Nu sitter vi och fikar.


Onsdagen

När ja lämnade barnen på dagis satte ja mig i solen och pluggade. Sen åkte ja och tränade ett Friskis pass med mamma. Nu ligger ja i sängen och tänkte flyga ner i boken igen. Förra gången ja pluggade i sängen somna ja efter 30 min och sov i 3 timmar. Tänkte försöka att hålla mig vaken denna gången:)


Påskungar

Nu har ja lämnat mina påskkärringar på dagis .


Häng.

Thea har en sko- och klädesfetisch. =) Hon kan sitta LÄNGE och byta skor och kläder. Igår tog ja fram en låda med storlek 86 för att lägga in i hennes garderob och hon blev helt tokig. Ville prova allt. Hon fick då på sig detta söta!



Byxorna var lite stora i midjan så det blev ett coolt häng på dom=)


Skönt

Fick tillbaka mitt prov idag och ja fick vg på det. Så ja är mycket nöjd! nu har ja ätit och hängt tvätt och de är dags att plugga inför prov 2. Tog med mig kaffet och boken upp i sängen och läste.


Träning!

Nu har ja fått i mig frukost och Alvedon. Så nu känner ja mig pigg igen! Ska lämna barnen på dagis och sen träna. Kanske blir lättare att läsa på nästa prov då.


Morn morn

Har känt den senaste tiden att ka vaknat varje morgon med huvudvärk. Har haft ont i kroppen och trött hela dagen. Tror att de har att göra med att ja sitter still hela dagarna. Har nog aldrig suttit så mycket stilla som ja gjort de senaste veckorna. Och de gör ju att de blir svårt att få in information som ja läser. Så nu måste ja ta mig i kragen och träna! Och hoppas på att ja blir piggare!


Fynd

Titta in den här fina lilla ljuslyktan. Endast 19 kr betalde ja för den på blomsterlandet. Den har fått en plats i vår hall.


Ja och Bella idag!

Idag var vi hos doktorn och dom trodde bara de var en sträckning hon fått vår Bella. Hon haltar idag också och vi ska tillbaka till vårcentralen om de inte blivit bättre på en vecka. De känns som en grej man får höra där jämt! Kom tilbaka om en vecka. Så de är ju bara att vänta...

Idag blir de mamma och Bella tid. De är mysigt tycker vi båda två. Nu dotter vi å fikar på äpple. Sen får vi se hur dagen blir.


Halta lotta...

Min lilla lilla Bella vaknade imorse stod längst upp på trappen och ropa ledsen - MAAAAMMMMAA JAG HAR BRUTIT BENET.
Trodde då det var växtvärk hon hade. Tänkte inte mer på det men sen titta ja på henne när hon lekte hemma hos mamma och pappa. Då ser ja hon tar sig på höften och haltar jätte mycket. Sen har hon haltat hela dagen. Hon klagar inte mycket. Men nämner ibland att hon har ont i jumskem. Stackars gumman får åka till farbror doktorn imorn så får vi se vad det kan vara.


Dans på G!

Nu är vi på väg till Buggkursen nu och idag blir de fridans. Ska bli spännande:) passar på att visa en dagen. Byxor och linne från Gina. Kofta gammal.


Mms

Nu ska vi åka ut till mamma och pappa. Thea är fortfarande sjuk och kommer få ta de lugnt men Bella kommer nog busa järnet som vanligt. Ida och hennes hund Ella sov över här inatt och Bella har sovit brevid och hållt om ida hela natten. :) ida är verkligen en stor favvo här hemma!

Mammas små gullungar!


RSS 2.0