The Reef.

Vi kom hem igår vid sju tiden på kvällen. De har vart en jätte mysig och rolig resa. Det var verkligen ett jätte roligt ställe för barn. Bättre än va ja trodde. Var ju där för några årsen å då var de inget att ha. Men nu när de byggt om har de blivit super bra!

Båtresan gick bra för barnen dom tyckte de var roligt för det fanns mycket för barn att göra. Däremot så blev ja lite åksjuk. Var inte jätte stora vågor men ja är verkligen känslig. Så kryssning där an sover över på båten skulle ju aldrig va nått för mig!









Sen när vi kom fram till hotellet så var det bara pöå med bad kläder och BADA!















Sen när vi skulle sova på kvällen så blev de ju lite konstigt för tjejerna. Dom tyckte ju de var hur roligt som helst att vi alla skulle sova i samma rum. Men ja och Danne kände att det kommer nog bli en lång kväll. Men vi somnade alla runt kl 21. Och det va väl tur att ja och Danne somnade så tidigt för mellan hlav två till halv fyra ville Thea inte sova. Hon sover alltid bäst i sin egna säng och ensam i rummet, annars vill hon inte sova för finns de nån att prata med så vill hon det. Som tur var sov Bella ändå. MEn när hon soma vid 03,30 tänkte ja att nu får vi en lång sov morgon. Alla var ju trötta efter badet. Men nää då vakna hon kl 06,00 och då vakna Bella oxå=) Så de va bara att gå upp. Vi gick och käkade frukost och badade lite till.











De här är en liten tripp vi kommer göra igen för det var roligt för både vuxna och barn. Men nästa gång blir de hotellrum med två sov rum =) För igår va vi helt slut! JA somnade innan melodifestivalen va slut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0