Mms

Nu ligger ja i sängen och tittar på tv. Har känt mig krasslig hela dagen, känns dom jag har haft lite feber. Eller som om de skulle bryta ut nån feber. Men ja känner mig bättre nu iaf. Å hoppas på att bli ännu piggare imorn! Go natt gott folk.


Paket i stora lass.

Nu har jag slått in alla paket till Danne och Isabelle som fyller år nu i dagarna.

Bella hoppade av lycka genom hela huset igår när hon fick höra att hon äntligen ska få gå till tandläkaren. Å inte nog med de blev på hennes födelsedag =)


Här är Dannes paket.


Och här är Bellas!

Dagens

här är jag idag!


Mms

Nu drar jag å lunchar med mamma!


Tänkte va duktig...

Jag hade tänkt mig va duktig och åka och träna men nääääää. Jag hoppar de idag. Somnande igår med huvudvärk och vaknade idag med huvudvärk så jag kände att nä jag får vila idag och fixa här hemma. Ska ju fixa ordning lite foton jag fotat. Och städa här hemma för på torsdag komme ju Bellas och Theas dagis hit och firar att Bella blir 3 år. Så kommer ha 17 busungar på besök =)

Sen blir de lunch med finaste mamma!





Mamma är så rolig! =)

Go morn!

Nu är barnen lämnade på dagis. Bella hade med sig en skiva med Lollo & Berny låtar och bilder från vår thailandresa till dagis. För Bella och Alvin pratar om dom här Lollo& Berny hela tiden eftersom vi ska åka och hälsa på dom i Turkiet. Å då ska napparna bort! Var faktiskt deras egen ide att ge dom till Lollo & Berny. Å det är väl på tiden eftersom dom snart är 3 båda två. Thea vet ja inte hur jag ska göra med.... Ska hon lämna napparna eller inte.... Hon är ju barra 1,5 år. Men kanske lika bra att sluta samtidigt! Hmmmmm...

Thailand resan var helt underbar! Så här kommer en bildbomb från vår resa.



Åååå längtar ihjäl mig efter vår resa i Maj!


Tips!

Jag älskar att blanda gammal och nytt! Här är några möbler som är riktigt gammla men som jag piffat till.


den här köpte jag för 250 kr. Rollade den vit så WOOLLLA som helt ny!


Den här soffan köpte jag med två fotöljer för 500 kr. Tänkte kläom den. MEn nu ska den ist säljas. Den står i vårt allrum på övervåningen, ett rum som vi inte använder nått större idag. Så småning om ska de bli ett allrum med tv-spel och filmrum.


Den här köpte jag för 200kr. Måla den vit och satte dit texten.


Handlingen

Jag har ju handlat lite för mina födelsadagspengar.









Plus att jag handlat lite mer som ja inte orka fota=) Jag hade ju tänkt mig en svart vår jacka. Men nu har jag inhandlat två vår jackor och båda är beiga.... Så nu är båda hemma och jag ska prova dom båda i några dagar för att sen se vilken de blir. Nu är det bara väska som jag e ute efter.

Mms

Svinkallt är de ute! Men de viktigaste av allt är att de är soooool! Underbart!!!


Dagens

Här är jag. Och nu ska jag ut på ärenden!


FINT!

Kolla in vad fin buketten har blvivit när de vita blommorna har slagit ut!




Träna!

Äntligen! Nu drar jag och tränar!


Stackars liten...

Kolla vad jag hittade i bellas öga imorse när hon vaknat....


En bit av vasen som gick sönder igår! Och inte en liten bit heller om tänker på hur litet hennes öga är=(

Hon klagade lite över att hon hade ont i ögat och vi sköljde med vatten och sen slutade hon klaga. Så vi trodde inte de var något. Men nu såg jag denna bit i ögat! Lilla pluttan då!

JAAAAA!

Igår kväll käkade jag och D en varsin kebab sen mådde vi sådär! Så jag var livrädd att vi började få magsjuka eller matförgiftning! Men jag vakna nu å mår PRIMA!

Igår kändes de som jag hade lite träningsvärk i armarna. Och känner av de lite idag. Men vart kom de ifrån=) ? Har ju inte tränat på en vecka nu...

Vissa kvällar är man tröttare än andra och så var de igår i badet. Å då orkar ja inte ens smörja in mig efter badandet. Då är den här sååå super bra så slipper fnasiga torra armar och ben!


Bara  att massera in på huden så 'r du mjuk!

Hoppas på imorn!

Imorn hoppas jag på träning! Har vart så dåligt med de nu de sista pga av att vi vart sjuka om vartannat här hemma. Och när man är ifrån träningen så blir det helt plötsligt väldigt trögt att ta sig dit. Jag vill känna det där jag kände för några veckorsen. Att man vill vill vill åka och träna och hur kul det är. Men imorn då jäklar!

Nu blir det ett bad! Skönt när barnen sover och lugnet lagt sig då kan man unna sig ett varmt skum bad!


Idag



Idag har vart och käkat middag hemma hos mamma och pappa.
Kl 15 kom Therese och Tobbe med barna hem på fika. Och idag har det vart en riktig bus dag för Alvin och Isabelle. Det är inte en grej som gått sönder när de drog varvet i huset. En golv vas gick sönder så Bellan skar sig i foten och en lampa, en ram gick oxå sönder, plus att vi har nu hudlotion i hela vår säng. Det är tur att det inte är vanligt att de brukar gå sönder saker som idag för idag var det nått extra!


Mms

Överska pappa med frukost på sängen. Barnen tyckte de var jätte tokigt att äta frukost i sängen:)


Saker du inte visste om mig!



Sötnosar!



Barn vaknar verkligen på en sekund. Bara mina tjejer får välling i sig så är de full fart!


Thea dansar till varje intro på bolibompa =)

go morron!

Good morron. Idag blev de tidigt. Men jag gillar de! Känns som man får så mycket gjort då. Plus att man kan slappa en stund med gott samvete.


Lördagsmys

Idag efter vurpan hade jag ont i huvet,men nu har de onda flyttat sig till knät hahaha

Vi har byggt och snickrat till vår tävlingskväll vi ska ha om 2 veckor. Gud vad tiden försvinner tyckte jag bjöd in alla till den kvällen för jätte längesen och nu är de snart här!

Hade två hjälpredor som var till stor hjälp!




Nu är det lördagsmys på hög nivå här hemma! Bellan får vara vaken lite längre och kolla på Gladiatorerna med pappa och äta lördagsgodis.


Ont i huvet...

Nu är vi hemma igen. De va en riktig hitt att åka till skate parken. alla tyckte de var jätte kul och vi provade att åka allihop!

Hampus var grym!


Thea och Bellan var oxå duktiga.


Sen kommer proffset själv. JAG!


JA stel som en pinne är jag! Och sen skulle jag vara lika cool som Hampus och försöka vända skateboarden i en rampbacke. SWIIIICCCHHH sa de och ja vet inte vad som hände. Men mina ben bara försvann och slog i ena knät armbågarna och pannan rak i rampen. HAHAHAHAHA! Visste nog inte om jag skulle skratta eller gråta. Men sen insåg jag hur rolig jag måste sett ut i fallet. Så skrattet bara kom! Skrattar högt när jag skriver det hur larvig jag måste sett ut HAHAHHA =) Men nu sitter jag här i soffan med huvudvärk. Slog i pannan rätt så rejält!

Mms

Nu är vi på väg till yunk park och ska skejta:) alla utom Danne är riktiga fegisar i denna familjen! Så vi får se hur de går:)


Läggdags.

Idag har jag knappt vart hemma. Va ju först å shoppa på torp. Sen när vi kom hem åkte jag nästan med en gång och käka med Frida på Överby köpcentrum. Har hittat så mycket fint till både mig och Bella i present. Blev mest kläder till henne och några leksaker.

Nu när jag kom hem slängde jag mig i soffan. Orkar inte göra något alls! Slapp på hög nivå!

Kolla in mina små hur söta är dom inte! Dom älskar när pappa e hemma och kan läsa saga och sjunga go natt sången!











Sen modellade bella lite oxå=)




Tips!



Den här flaskan är som ett klister du lägger på hårtopparna innan du plattar. När du sen drar igenom håret med plattången så limmar de ihop söndriga toppar. Jätte bra. Som jag som sparar och inte vill klippa mig så ofta! Mina toppar är inte så hela som man kan tro. Utan jag trollar bort kluvna toppar med det här från Kerastase!

Handla handla handla fika handla.....

Jag fick handlat en hel del. Present till Bellan lite leksaker å en massa kläder! Fick köpt några stickade tröjor och en vår jacka. Ni får se senare! Det jag var ute efter men inte hittade var en väska. Lämnade tlilbaka den andra som jag köpte kände att det inte riktigt var en sån jag tänkt mig


Ser lite trött ut. Men de är ja inte =)


Fikar.


Mina inköp =)

Mms

Ska köra Therese till Uddevalla. Så då ska ja hoppa in på torp köpcentrum och se om de finns nått fint till mig! Och köpa presenter till Isabelle dom fyller 3 om en vecka idag!


Söta Bella!

Titta vilken liten krabat som vi hittade i vår säng när vi skulle lägga oss.


Mysdag.

Dagen var jätte mysig idag fast vi hade en liten sjukling här hemma. Så fort hon fick alvedon i kroppen lekte hon som vanligt.

Det har vart en lugn födelsedag och några besök. Har fått jätte fina blommor





och lite grejer i presenter och något som alltid uppskattas är ju PENGAR =)



Sen kom älsklingen hem med världens finaste bukett!!!



Och sen hade han gjort ett eget födelsedags kort. Gulligt va!!!! =)


Han visste inte vad han skulle ge mig så jag fick pengar. Så jag ska åka och handla lite imorn. SÅÅÅ kul! Att man aldrig kan tröttna på att handla =) Näääää de kommer man ju aldrig göra =)

Sen blev de en födelsedags öl med Sabina och Wikman på besök. Vi spelade lite kort å jag och Danne vann ju såklart ;)



Nu springer ja i säng! Goooo natt!

besök

Nu har jag haft besök av fina Ida.



Hon hade med sig fika och dessa FINA blommor.




Passade perfekt i vårt vardagsrum. Älskar buketter!

Dagens

Dagen till ära bär jag dessa finkläder från NIKE.



Blir inte roligare kläder än så här idag eftersom jag e hemma med den lilla sjuklingen.

Sjukling!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Skulle få fin besök av Charlie och lilla Lilly. Men Thea vaknade idag med feber... Så de blir inget besök.Men men sånt e livet. Ida kommer hit nu iaf=)


Min lilla älskling ligger och laddar batterierna i soffan. Stackars liten!

Idag är ingen vanlig dag....

för idag är de min födelsedag=) Ja blir hela 28 år! Känns så konstigt att ja snart är 30! Jag lever ju ett helt normalt liv för en 28 åring med två barn och förlovad i hus. Men jag känner mig INTE snart som 30. Helt sjukt låter de i mina öron!

Fast å andra sidan så brukar ju folk oxå gissa att ja är mycket yngre än vad jag är. Jag får alltid visa lägg när jag jag är på systemet, köper snus eller köper lotter. Å när vi var ute sist så gissade en att jag vad en 89:a =) Allt tas som en komplimang!






Underbara barnkort!

Att fota barn är sååå roligt! Man vet aldrig vart de slutar =)








Go kväll

Ja de är vad de har vart en gooo kväll. Cicci och Alicia var här idag och käkade pannkakor och har lekt en MASSA! Å det är så sällan vi träffas så de är lika mysigt varje gång!



Under dagen har jag vart och hämtat ännu mer tapet prover och fick köpt mig lite smink som fattades!

Dagens


Så här ser ja ut idag!

Nu ut på ärenden!

jahopp

Då var barnen lämnade på dagis och jag ska hämta dom kl 14, jag har en massa måsten som ska fixas.

Måste maila in massa papper till norska skatteverket eftersom DOM gjort nått fel med mina skattepengar! Och de e en rejäl summa som jag är väldigt rädd om =)

Sen ska de beställas tapeter till köket.

Och inhandlas lite mat eftersom vi ska bjuda Cicci och Alicia på pannkakor sen.

Sen måste jag oxå inhandla lite smink som tagit slut.

Och sen skulle de vara skönt om jan hann måla färdigt en vägg i vardagsrummet som aldrig blev färdig för färgen tog slut.

Hinner inte så mycket imorn eftersom imorn är de ingen vanlig dag utan då e det ju min födelsedag!

Bjuder på ett glädje skutt från i lördags. tycker denna bilden är så rolig! Sabina slog huvet i lampan när vi skulle hoppa så fint! Å jag ser ut som.... ja vet inte vad, nån galning!


Men lilla tjejen då....



Hahahha det här var så roligt! Den här förtvivlade lilla tjejen måste missat sexual och samlevnads lektionerna=)

Kan inte bestämma mig!

Igår köpte jag den här väskan... Men jag kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller inte,,,, Jag hade tänkt mig den här modellen men en svart väska. Kan inte bestämma mig om ja gillar färgen eller inte! Vad tycker ni?




Mums

Titta vad ja hitta i skåpet:) kunde bara inte låta bli!


Tips!



Jag har aldrig behövt bry mig om vad jag tvättade mig med. Men de blev de ändring på när alla hormoner kom när jag blev gravid. Så jag började tvätta mig med dermalogica. Å de är verkligen att rekomendera! De är så bra och efter jag börjat tvätta med de här så har jag verkligen märkt hur bra min hy börjat må! De kostar lite mer en ICA produkterna men de är det värt! Är ju värt hur mycket som helst för att ha en fräch hy.


Dagens övre.

idag blev de en stickad marinblårandig tröja. Har verkligen vart frusen idag och känner att min förkylning ligger där på lur,som den gjort LÄNGE nu!



Så nu är mjukkläderna på och varm oboy på väg ner i magen.


Bjuden på fika!

Idag när vi kom hem från dagis blev jag bjuden på fika till Bella och Thea som bjöd på goda kakor och kaffe dom lagat själva. En mycket trevlig fika var de!





Naglar.

När jag precis gjort mina naglar så gillade jag dom Men trodde ja kunde tröttna lätt på dom eftersom de är i en så stark lila färg. Å lila är egentligen inte min favorit färg. Men nu älskar jag dom! Tycker dom är skit fina! =) Hon jag gör naglar hos är super duktig! De kostar bara 250 kr. Och då får man välja och vraka hur man vill med färg och mönster. Och hon har så mycket att välja på så varje gång är de skit svårt att bestämma sig! Men denna gången fick de bli en liten stjärna på varje nagel. Undra vad ja ska ta nästa gång!?


Dagen hitills!






Inget internet....


Ååååå hade inget internet igår. De slutade funka mitt på dan igår! Så surt... Har jätte problem med vårt 3 internet. Nån mer som har 3? Och probmlem? Men nu har ja fixat de! =) När vi var ute i fredags var det ju jätte kul. Och det va ju så kul så vi glömde bort att ens kolla in dansgolvet och de va ju lite synd! Är de bästa ja vet när man har så där kul att dansaloss till bramusik. Men men de får bli dans nästa gång! Innan jag bestämde mig på en minut att gå ut så hade vi familjemys.
Lite bilder från de får ja ju visa oxå=)


Målar lite innan maten.


Hampus måla i en riktigt vacker klänning till prinsessan=)


Tacosmiddag!

Tv mys

Ligger å slappar framför mammor och minimodeller med Sabina. Idag har de vart fullt ös! Erika och barnen va här å lekte och fikade. När barnen somna så blev de en monopol match å ja vann ju såklart:)


nyttig på de onyttiga=)

Här ska frossas pizza. Blev kvar pizza från igår å nu ska de ner i magen. Älskar att äta rester! Känns jätte kul att laga mat men då vill man ju ha nån att laga mat för oxå. Så när jag e själv så är jag mer än glad om de finns rester. Annars blir det oftast köpmat!

Ser ju inte så smarrigt ut. Men det var de!


Mms

Hann med en solning oxå! Somnar alltid när ja ligger här! Vill verkligen att de ska vara maj så vi kan åka och sola på riktigt snart!


Mms

Skulle snabbt svänga in till en bankomat. Men de funkade inte! Så nu sitter ja här på banken å i15 min har de vart nr 74. De är ju inte snabba precis!


Mms

Dags för träning!


Håller tummarna!


Nu har jag, D och Thea vaknat å vi verkar friska allihop. Bara jag som har lite hosta. Nu är de bara Bella kvar som ska vakna. Å jag hoppas så nu på att hon är frisk! Friska har vi inte vart sen mer än än månad tillbaka.

Idag ska jag sola och träna. Sen får ja se vad de blir av dagen!


Måste få vara själv!

Jag älskar att vara mamma och leva de här underbara livet med mina två små älsklingar. Men..... Jag är verkligen inte en sån person som bara för att jag fått barn slutar leva mitt egna liv. Dom är nummer 1 i mitt liv och kommer alltid vara de fram till den dagen ja ligger i graven. Å kärleken som kom när jag födde mina 2 mirakel går inte att beskriva.

Men även min kärlek till dom är så stor så känner jag ibland för att få sakna dom just för att uppskatta dom så mycket dom förtjänar! Å det räcker att dom vart på dagis i några timmar!

Jag tycker att de verkar så tråkigt när vissa blir bara mamma och pappa när de fött barn. Det glömmer bort varandra och sig själva. Jag tycker att de är super viktigt att göra sig fin för varandra och inte glömma hur man en gång hade de som nyförälskade. Jag älskar att få tid för träning, solning, shopping och bara vara själv! Inte behöva hålla koll på någon utan kunna sitta på fikan med sin kompis och till 100 % kunna lyssna på vad hon säger! De funkar ju inte riktigt så när man har barn med sig.

Sen får ingen missförstå mig för såklart ÄLSKAR jag när jag och barnen hittar på massa roliga saker och åker och hälsar på andra. Men jag tycker att alla måste hitta en balans som passar. Å jag tror de skulle vara nyttigt för alla mammor att få lite egentid i veckan där du får göra precis vad de vill. Jag har verkligen märkt vilken bättre flickvän och mamma jag blivit sen min egentid blivit mer. Nu kan ja tillomed tycka de e roligt att städa bara jag kan göra de på mitt sätt i min takt och få vara ensam med hög musik! Jag uppskattar min egentid väldigt högt, säkert högre än andra mammor. Men sen jag började med egentid har jag oxå uppskattat alla min 3 älsklingar på ett helt annat sätt!

Älskar er mina hjärtan från månen och tillbaka!







Osminkad dag.

image description

Nu har vi vart å åkt gokart! De är alltid lika kul! Jag blir så tävlingsinriktad när man sätter sig i bilen.
Nu är de slapp i soffan på hög nivå! Är fortfarande trött från utgången i fredags. Hoppas på en piggare jag imorgon. Å jag har inget smink här hemma så de har blvit en osminkad dag idag. Och de var rätt skönt de med!


Passa på att leka i snön!

Vi har vart ute en stund och lekt i snön som är på väg att smälta bort. Barnen tyckte de var jätte kul. Och jag får nog hålla med de va ganska kul=) Vi kastade snöbollar, åkte lite pulka och så gjorde vi en snögubbe som bella sen brottade ner. Nu blir det middag sen ska vi åka gokart i Trollhättan. Ska bli skojisigt!






















Ja och lillfisen!

Nu sitter vi och tittar på djungelboken o myser. Funderar på om ja ska vara duktig och baka färskt bröd så de blir en gofrukost när Bella och D vaknar =)




Uppe me tuppen.

Ja idag så var de bara att stiga upp halv åtta då lilla Thea stog i sin säng och skrek MAAAAAAMMMMMMAAAA!!!!!
Å när man kommer in och ska ta upp henne blir man så glad för då möts man av ett jätte leende och så säger hon hur tydligt som helst HEJ! Man vill bara mosa henne så go hon är!

Jag vill ju såå ha långt långt långt hår. Och jag har ingen tålamod att vänta. Jag köpte ju en ögonfransförlängare som var grym! Den funkad hur bra som helst. Nu finns de ett medel för håret av samma märke. De är ganska dyrt så jag vet inte om ja ska slå till?!?!?!??? Kostar 1400 kr för ett balsam. Hur ska ja göra?!?!?! Nån som provat det?




Ingen laddare...

Jag har ingen laddare till min kamera. Hela min väska med smink och laddare ja hela kittet finns inte här hemma! Jobbigt.... Känns tomt utan mina viktiga saker=) 
 
Nästa vecka tänkte ja att vi inte ska vara sjuka mer! Barnen ska gå på dagis och jag ska träna minst 3 dagar och ladda batterierna så mina förkylning som ligger på lur försvinner! Hälsa på alla ja inte träffat på länge eftersom vi har vart isolerade här hemma med vattkopporna. Ska kanske oxå börja köpa saker till vår säng vi ska bygga själv. Finns inte att köpa en sån ja vill ha så de får bli ett hemma bygge.

Nä nu är ja trött och ska slänga mig i sängen.


Lite skillnad med snö förra året. Jag gillar inte snö alls så ja tycker de är skönt att slippa. Men för barnens skull hade de ju vart kul med en veckas snö iaf.


Gårdagen!

Så här såg ja ut igår!



Jag hade inte en tanke på att gå ut igår. Men sen slog de mig att de hade vart kul att dra ut. Harvart sugen på fest jätte länge nu. Men de har vart mycket andra saker ist. Så jag har inte vart ute på över 2 månader. Å kul blev de. Vi mötte upp Therese som var ute med jobbet. Och de sista kanske de blev en drink för mycket =)






LÄSKIGT!

Kolla in det här kortet. Fick rysningar i hela kroppen när ja såg de. Om man ser de vet man vad ja menar!
Ser ni de?


Slöisar!

Bellan har visst lite feber idag och jag är sjukt slö så vi matchar ju ganska bra. Ligger i soffan och myser med chips och dricka.


Man har ju mått bättre!

Ligger helt död och bakis i soffan. Va ute igår å de var jätte skoj. Men varje dag man ligger så här tänker man aldrig mer hahahahha D va en kille som frågade oss vad vi trodde han jobba som. Då sa Sabina du ser ut som en städerska. Hahahah de tyckte ja va skit kul!






Mms

Ja på väg till sabina ska ut!!! Osminkad å o fixad. Nu ska vi vina och öla. :) å piffa till oss!


Länkbyte

Här kommer ett länkbyte med en tjej som bloggar om hennes vardag. Gå in o kolla läget här!



http://delavmittliv.blogg.se/ 


Dagens






Kolla in de fina armbandet Bella gjorde till mig på dagis häromdagen. Matchar mina naglar =)

Nu ska ja dra och handla lite till ikväll och lite till tävlingskvällen. Ska ju bygga ihop lite saker till grenarna vi ska ha.


Frulle

Nu är de frukost mys hemma hos oss.


Här sover vi!

Efter ja vart å gjort naglarna igår så åkte ja till Bina och spela monopol. De var trevligt =)













Här sover vi! Jag överaskade D för några veckorsen och renovera hela sovrummet. Fick hjälp av en kompis så det var gjort på 2,5 dag. Bytte golv, lister och måla om. Plus lite annan fix=)

Mms

De blev lila naglar med stjärnor på. Sabinas naglar är till vänster. Visst blev dom snygga!


Mms

Nu har ja gjort naglar.


Nu drar ja.

Nu ska ja åka ochgöra naglar. Å ja vet fortfarande inte vad d blir för färg på tipparna????? Får se när ja kommer dit.

Men så här serja ut idag!




Tips!




Den här spraytanen är GRYM!!
Man blir som solbränd och slipper den där oranga färgen man kan få av vissa sprayer. Den är lätt att spraya på och man ser ut att ha varit utomlands=) Den här sprejar ja alltid på innan ja ska ut och partaja!! =)

Gör allt annat....

Jag skulle ju städa men... Jag pillar och grejear me allt annat=) Just nu sitter jag och käkar vindruvor pillar lite med kort som ska sättas in i album.



Titta vilka fina min söta mamma kom med igår <3





Gårdagens

Slapp outfit:)


Hemma hos mig

Jag har vissa grejer jag gillar som ja märkt ja har väldigt mycket av i alla rum=) Men eftersom jjag gillar de och tycker de gör hemmet mysigt så varför inte?








Fix o trix



Nu har vi tänt brasan och ska städa så de luktar gott i hela huset!

Igår när de skulle va min städ dag fick ja ju för mig att måla ist. Men det blev super bra. Så det var ett bra val=)


Förut hade vi bara vägg texten på väggen. Men eftersom vi skulle måla väggen vit och ja inte ville ta bort den fina texten så fick de förvandlas till en tavla med hjälp av vägglister.

Å resultatet blev så här.

Morn!

Igår var de fullt ös efter vi handlade! Therese kom med barnen och mamma kom hit så vi gjorde pannkakor och lekte hela kvällen tills dom gick och la sig vid sju. Sen var mamma kvar till kl 22 och då kom D hem. Jag skulle städat hela dagne igår men så blev de ju inte riktigt. Jag målade i vardagsrummet ist. Ni ska få se sen vad fint de blev! Kanske får ta och städa idag ist då.

Här bjuder ja på lite bilder jag tagit.





http://www.camillasfoto.n.nu/ 

Mms

Nu åker ja å den här lilla puddingen och handlar mat.


Duktig dag!

Idag ska ja vara duktig hade ja tänk=) Hade tänkt att jag skulle:


Sova gott!

Nu har ja larmat och kan känna mig trygg och säker. De bästa är att ja kan ligga i sängen och trycka på knappen så är de klart. Larm borde alla ha! Go natt gott folk.


Just nu

Just nu ligger ja i soffan på denna fina kudde å käkar lite godis och tittar på alla dåliga program som finns! Nu vill ja bara att de ska vara imorn kväll då kommer D hem å jag längtar efter honom!








i dagens



Idag har vi vart i uddevalla och handlat lite till hemmet. För vi ska fixa lite i vardagsrummet. Å då passade vi på att hälsa på Ida. de var lika mysigt som vanligt! Här kommer en dagens!

Mms

Sååå sköna skor! De här var ett bra köp, så bekväma och snygga!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Vad har hänt med min header?!?!? Behöver hjälp nån som vet nån bra???

Hemma fint!

Här är barnens lekrum på nedervåningen. De har varsitt sovrum på övervåningen. Men eftersom ja inte vill att de springer i trappen så har vi gjort ett rum me massa leksaker här nere.


God morgon!

Nu startar vår dag! Kaffe i vanlig ordning så man vaknar till. Idag vakna jag med en brännande hals så nu är d väl min tur att bli sjuk... Nån av oss har vart sjuk sen innan jul så har börjat lessna nu. Kanske därför ja var lite slö igår?



Mammor och minimodeller var ganska kul program. De är ju alltid kul att följa konstiga människor=)
Vissa mammor verkade ganska så normala men andra verkade ju helt tokiga! Och man märkte ju vems dröm de var att bli modell. Vissa ungar skämdes ju när det blev utfrågade eller blev fotade.

Dagens lilla

Hittade den här bilden i kameran när jag kollade igenom bilderna. hahahha undrar vem hon härmade=) Kanske ska vara med i programmet som går just nu på tv 3.


Seg i soffan!


Man blir verkligen som förslappad när man är hemma med sjuka barn! Man blir lika slö som dom=) Men vi har hunnit med lite besök ¨ändå. Var ju hos maria på morgonenn och hos Therese på kvällen och käka lite kvällsmat. Nu slappar ja me saltapinnar coh herrljunga cider! Cider va min svaghet när det ja var gravid! Drack väl en flaska om dagen=)


Nu sitter ja o väntar på tv programmet mammor och minimodeller.



Dagens



På de sista kortet ser man att ja har en snus inne. Men de bjuder ja på!

Att ha barn.

Att ha barn är helt underbart! Jag har ju två små änglar och jag stortrivs med mitt liv som mamma.



MEN innan man funderar på barn ska man ju oxå veta att det kommer bli lika mycket motgångar som medgångar. Vissa dagar kommer man spricka av glädje medans andra dagar kommer man gå under av frustration!
När man får en bebis i familjen blir de ju en tid utan sömn och rutiner. Och för vissa blir det en otroligt tuff tid. Det hade vi när Thea kom, eftersom hon hade kolik och skrek i 4 månader. Jag ville gå under jorden! Thea skrek hela nätterna och sen när morgonen närmade sig somna hon av utmattning. När kl va ca 06.00 vaknade Bella glad å ville starta sin dag. Då var det barar att gå upp och försöka va en bra mamma.

Jag var inne på en tjej som heter Jessica och läste hennes blogg om hennes mysiga lilla familj. Hon skrev om en HEMSK kärring som skulle ge råd om hur man ska få bukt på bebisars sömn. Hon tar i den här lilla ungen så hårt och buffar den lilla så hårt i rumpan medan bebin ligger på ett hårt bord. Sen finns det även ett klipp där hon ger råd hur man vaggar barnen i vagnen.... Ja kolla själva får ni se hur man INTE ska göra enligt mig! Hoppas ingen följer dessa metoder hon ger om barn! Hur trött man än är!

Hennes hemsida är http://www.annawahlgren.com/ gå in på fliken sova hela natten och kolla filmklippen!

Utstött!

Ja då är de vardag igen. Idag ska vi åka och hälsa på en kompis som byggt nytt hus. Ska bli så spännande att se!!! Hennes barn har haft vattkoppor precis samtidigt som mina så hon vill ju iaf umgås me oss utstötta=) Nä men har många kompisar med små barn som inte vill ha vattkoppor och man får ju inte vara ute bland folk heller så man är ju lite isolerad!


Glömde visa dom här coola napparna ja köpte igår. Va en I LOVE DAD napp oxå=)


MINA FOTO





Och här är lite mer foto jag fotat!

Min studio








Här är lite bilder från min fototstudio som jag har hemma hos mig!

De ja handlat.


Hittade lite av träningskläderna som fanns på nätet från Gina. Plus en träningstopp till.





Sen blev de ett par byxor en kofta och ett par skor till D oxå.
Var jätte mysigt vi började med en cecarsallad på briggen och massa prat ja och Therese. Sen plöjde vi igenom affärerna=)

Mat & Dagens


Skaldjurstaost.


Mozarella fylld fläskfile med klyftpotatis!

Detta var det som bjöds på igår. Skit gott var det.

Nu blir den en dagens sen drar ja till Överby och handlar lite. Har bara vart shopping till huset de sista nu e de dags för shopping till mig!


Långa fransar!


Vill du ha låna fransar så är Revitallash advances SUPER bra!

De är som att lägga på en genomskinlig eyeliner innan du går och lägger dig. I början varje kväll och sen bara några gånger i veckan. Man får LÅNGA fransar på ca 3 veckor. Den är verklien bra på riktigt!


Önska sig...?

Snart fyller jag år och D frågar mig hela tiden vad ja önskar mig. Men jag vet inte! Har ingen aning vad de skulle vara. Ja behöver förslag!
Förra året fick jag bland annat dom här super fina glasen av mina systrar.



Älskar silver kanten på glaset!

Sov morgon

God morgon. Hade sov morgon idag och vaknade nu. Igår var de jätte mysigt! Blev supergo mat och vi satt och spelade i flera timmar. Meeeeen förlorade gjorde ja:( å ännu tråkigare var de att förlora eftersom vi spelade på pengar! Idag ska ja jag åka och SHOPPA :) jag älskar de och skulle kunna göra de varje dag!


Mms

Har vart och solat. Var jätte skönt! Känner mig super blek så de är behövligt! Härligt väder var de ju oxå så får bli en promenad nu:) sen blir de hem för att förbereda maten. Blir ju 2 rätters sen:)


MINA FOTO

Jag har ju inte prata så mycket om det men jag har ju mitt företag. Camillasfoto. Där jag fotar barn,gravida, familjer ja alla som vill=)

Här kommer några bilder jag tagit!







http://www.camillasfoto.n.nu/

Dagens prickiga


Titta så prickig hon blivit de lilla trollet!

Nu är det färdig planerat med vilka grenar de blir på tävlingen vem kan slå Camilla och Danne=) LÄNGTAR!

Fina familjen!

Jag mår så bra. Är så lycklig. Känner hela tiden glädje i kroppen.

Allt beror på alla fina människor jag har runt mig min familj och alla goa vänner!




Underbara!


frulle


Frukost på G.

Idag blir det till att planera till vår tävlingskväll vi ska ha om ca 3 veckor. Och ikväll kommer min syster Therese och hennes familj på två rätters och spelkväll. Blir nog lite vin oxå=) Mysigt!




Doft

Det luktar sååå gott och nytvättat hemma hos oss nu. Tände detta ljuset och kändes både mysigt rent på samma gång. Underbart!


slappeftermidda

Idag har de vart en riktig slappis eftermidda. Lilla Thea har ju vart sjuk så de har inte gått i många knop här hemma. Hon är pigg ena sekunden sen börjar hon klia och känna efter å blir sådär ledsen. Hon tittar på en undrande som om hon undarar vad de e för fel på mig. Hon vill ju så gärna leka men orkar inte. Hon förstår ingenting verkar de som. Lilla sötnosen!



Rediga tjejen kan ta på sig skorna själv!


en snoris som vill visa tänderna=)

Dagens


Fredag den 13:de



Idag ska de ju vara en otursdag. Hittills känns de inte så. Det är ju fint väder och solen skiner. då brukar det inte bli så mycket tråkigheter! Men dagen är ju inte slut så vi får se....



Mms

Nu är ja på väg att fixa lite grejer som skulle gjorts igår. Svängde förbi 7-eleven och tanka mig med lite kaffe. För ja ska fixa lite pappers saker och då är d välbehövligt så man inte somnar!


Mitt hår.

Jag har alltid skiftat från ljus till mörk varje år. Tänkte ja skulle vila håret nu å låta det vara blondt eftersom ja vill ha LÅNGT hår nu. Men är ju alltid sugen på förändringar!


De här är ja nu.


lugg


mörkt med löshår.


kort mörkblond


blond med lockigt löshår.


mörkt jätte uppklippt


Axellångt med guldfär.

Vad tycker ni var finast?

Problem!!!!

När jag ska lägga ut ett filmklipp från tex youtube såkan ja inte högerklicka efter jag tryckt på HTML-knappen. Så kan då inte klistra in den kod som ska dit. Nån mer som haft samma problem och vet vad jag gör för fel?????
Blir tokig!


Att tänka på....



Jag håller med den här lappen fast ändå inte. Tjejer kanske inte borde klaga över riktiga män?
Tjejer har lite falsk markandsföring när man är ute =) Tänk dig en kille som darar hem en brud på krogen, när det kommer hem tar hon av sig sin pushup-b,h tar av sig sitt löshår och tvättar av sminket. Vad finns kvar? =)
Men samtidigt så kan man ju undra vem dom gör sig snygga för? Ja tror att många många fixar till sig för att killar ska tycka dom är snygga och inte för sig själv. Och de är ju så vilka tjejer får uppmärksamhet. Jo de med fixade bröst, läppar, kroppar, hår, ansikte och naglar. Så de är ju inte konstigt att mer och mer unga som vill ha uppmärksamheten håller på och fixar och trixar me sitt utseende!

morron.


Morron morron! När ja vaknar varje morron kollar ja ut coh tittar om det blivit snö. å blir lika glad varje gång de inte kommit någon=)

Go nattsång

Nu ska jag och D gå upp och lägga oss. Kollar på film, vet inte va den heter men en bilfilm som går på sexan. Är verkligen ingen filmmänniska. Har inte sett många filmer alls! Har inte sett sagan om ringen, harry potter eller sälskapsresan filmerna.  Kanske borde göra det nån gång alla säger ju dom är bra!

Kvällen avslutas med en gonattsång från bella. Go natt gott folk!

Meeeeen ååååååååååå ja gör allt som man ska å ändå funkar de inte att lägga upp klippet! men jäkla skit. Hon som är så gullig! kanske bjuder på det nån annan kväll. Ist får ni en gammal super ful bild på mig och Danne. Så nu kommer ni säkert sova lika gott som om ni fick höra hennes sång =)



Go natt då!



Vår klädkammare.

Tänkte visa lite bilder hur de ser ut hemma hos mig. Nu blir det bilder på vår klädkammare.









Så skönt att ha detta rum. Här har vi hela familjens kläder så när man viker in tvätten blir det väldigt enkelt. Och enkelt gillar ja när gäller sånna tråkigheter!

Träna=)

Älsklingen har kommit hem nu och barnen ska lägga sig. Så nu drar ja och tränar. Är egentligen inte min grej att träna på kvällen. Men nu funkade de ju inte i morse.


Ja vet att korten på mig tagna i spegeln är suddiga men ja vill inte ha blixt när ja tar i spegeln för då syns ja inte alls. Plus att ja orkar inte ta 100 kort innan nått är bra.


Min sminkväska.

Jag började städa i huset men sen kom ja på att min sminkväska behövde oxå städas! Tänkte då visa er vilket smink ja använder.


Min mineralfondation är jätte bra! Dock väldigt dyr men det är det värt!


Vanligt puder och ett solpuder!


Ögonskugga och rouch.


Chanel ögonskugga


Bästa mascaran EVER!


Super snyggt läppstift som ger så där lagom med färg!

Typiskt mig=)

Hittade kvittot från ikea och kan inte låta bli att skratta=) Ska inte ha nått... nä visst =)


Städa!

Jahopp de blev inte riktigt som ja tänkt mig idag eftersom Thean blev en prickigkorv idag. Men nu har ja iaf vart och handlat mat och nu blir det städ på schemat. Så idag blir det nog mycket annat gjort. Är ju bra de me!


Jaha.......

Jaha då vat de Theas tur att få vattkoppor. Så jag behövde aldrig bestämma mig om ja skulle träna eller inte. Blir till att va hemma och ha en mysdag med sjukling nr 2.


Hmmmm.

Ååå ja kan inte bestämma mig om ja ska träna nu på morgonen.... Har en massa måsten att fixa så ska ja elle ska ja inte...

Även ja har larm i huset så ingen ska komma och kidnappa oss på natten,


så känns det alltid säkrare att ha någon som sover över. Då kan dom ju ta henne först hahaha=)
Jag sover alltid skönast när nån sover över!


Sen är det ju väldigt mysigt oxå!

Natti natti!

Nu ska jag och Sabina krypa ner i min nybäddade säng. De är såååå underbart!


 

 


Kvällen.

Nu är jag mör i kroppen. Har sminkat av mig och satt mig i soffan och ska se om det finns nått fint i denna katalogen. Har egentligen ingen plats för nån mer inredningspryl. Men om man hittar nått man inte kan motstå så finns de nog alltid något som kan bytas ut=)





Dagens


Shopping,shopping!

Det här blev det på ikea idag.


 
Det här förvaringslådorna kommer bli perfekt att få ordning i förådet!




Album



Plus lite annat =)

Söta Therese!

Tur man har systrar! Iaf när man har två systar som jag har! Dom är bäst helt enkelt. Vår tur till -ikea vart jätte mysig.


Underbart väder.




Vi på väg!


FRUUULLE!

Visar sen vad jag köpte. Jag som inte skulle ha något HAHAHAHHA!

Mms

Ja skulle inte ha något på Ikea:)


Mms

Frukost och skvaller på Ikea!


IKEA!

Idag åker jag och Therese till Ikea. Alltid lika kuligt att komma dit. Även ja inte tänkt mig att handla nått så blir det nog något i korgen ändå tror ja=)


förr i tiden....



Det här kortet är så roligt! Kolla tapeten och stilen på kortet ser verkligen ut att va taget för LÄNGESEN!

Svart som natten!

Ja de är ju så mörkt på morgonen så ibalnd känns det som att gå upp mitt i natten!
hänger framför tv:n. Så det är ju ganska mysigt ändå. Nu i julas köpte ja och D aldrig nån julklappa till varandra, utan vi köpte en 59 tums tv som fick bli vår julklapp ist=)


Kära gud...

Kära gud inatt hoppas jag att du gör så jag får super långt hår. Vill ha de nu!



God natt!

Tänk om....

Tänk om jag skulle få barn nu... Det vill ja inte! Känner mig super nöjd me mina små fisar. Och två st är alldeles lagom för min del just nu. Men när jag fick Thea så var Bella precis lika gammal som Thea är nu. När Thea kom tyckte jag att Bella var stor. Men det inser ja nu när jag tittar på kort, de var hon ju inte.


Bella 1,5 år.

Ordning och reda!

Jag gillar att ha ordning på sakerna här hemma. å när man kommer hem hamnar alltid nycklarna på bänken i hallen. Men ja hatar det! Ser stökigt ut tycker ja. Så nu köpte jag en snygg nyckelhängare som jag hängde upp vid ytterdörren. Så nu är de ordning på de =)




Dagens



Så här såg ja ut idag. Vart en mysig dag. Med Ida och Charlotte och lillasöta Lilly! Å lite annat hans me oxå=)

Mms

Nu har ja hunnit sola och lämnat papprena till min revisor. Nu ska ja hämta mina trollungar!


Mms

Frulle hos ida!


Min last....




En gång i tiden var en heltidsrökare... Det var några årsen men då bodde ja i en etta i uddevalla och rökte tillome inne i lägenhetn, ja kommer inte ihåg att de stank rök i lägenheten men det måste de ju gjort. Gud va äckligt och ofrächt! Men sen blev ja gravid å slutade på dagen! Å d var skönt! Tänk att känna att man MÅSTE ut och ta en cigg, å gå ut och ställa sig i kylan å frysa röven av sig bara för den där cancerpinnen! Ist så har ju börjat me en anna last och de e ju snus. De kanske inte heller e så jäkla bra men bättre iaf =)



Men måste ju ändå erkänna att när det är fest blir d ju en liten cigg=) Men känns inte lika farligt när det kanske samanlagt blir ett paket per år ist för ett paket om dagen =)

Och till dig som frågat mig om koppen flera gånger! Den e från mixin.se
Det är 3 el. 4 gången jag skriver det nu =)


MeckarMilla!

Jag skulle passa som mekaniker va?!?!?!  





Sen använder man den här manicken!




Tidigt!

Tidig morgon idag! Vi gick upp 05,50, ja de blir ju inte nån sov morgon när man har Thea i huset iaf. Trodde ja skulle få det eftersom hon inte sov nån midda på dagis igår.  Bara att gå upp å se glad ut =) Ge e ju hon när hon ser att man kommer in i hennes rum då ställer hon sig upp och skriker GOOOOOOOO. Tror de betyder gooooo morgon=)




Längtar!



Ååååå va ja längtar! Vi har bokat denna resa till Alanya i början på Maj. Tror jag får drömma mig bort till något soligt ställe nu när ja går och lägger mig.

Gooo natt gott folk!

KÄRLEK!


En mysig gonatt puss!

SNÖ!



Nu kom snön och det var uppskattat av barnen. När vi kom hem från dagis så var vi ute en stund och lekte i snön. Bella gjorde änglar och skulle städa och sopa i snön. Sen tog vi in en stor snöboll som vi la i badkaret och sen satt tjejerna och tittade på när den smälte=) Tog ett tag så ja han vattna lite blommor och greja. Men dom tyckte det var väldigt spännande att se hur bollen försvann. Nu sover Thea ochom 15 min lägger sig bella.Sen kommer Sabina. Gissa vad vi ska göra=)


Tips!

Jag älskar volym i håret. Men jag har ju så tråkigt och platt och svenskt hår som många andra har. Men jag har hittat lite olika grejer och produkter som är jätte bra för volym i håret. 


1. När ja har handukstorkt hår sprejar jag detta i hårbotten. Volymsprej från Loreal.
Och blåser sen håret upp och ner.


2. Sen brukar jag volyma håret med denna volymtång. Eller.....



tupperar jag i hårbotten med denna tuperingsborsten. Superbra brorste som inte sliter på håret på samma sätt som en kam gör.


3. Det här pudret för håret är de absolut bästa! När jag tupperat eller använt volymtången tar jag det här i håret. Brukade alltit köpa dust it förut, men hitta detta som var precis lika bra och mycket billigare på H&M. Håret blir lite strävt och man kan ruffsa till de så håret inte ligger så där perfekt på skallen.


4. När frisyren är färdig sprejar jag lite med det här sprejet. KLART! Så får man en bra volym om man har livlöst hår. Och de håller i flera dagar!

Mms

Här är ja och Sabina nu. Duktiga vi:) tycker ja ser rätt vältränad it:) men d måste ju bero på att ja burit på två ungar den sista tiden:) för tränat har de vart dåligt med.


Onepiece



Ja vet!!! Den är jätte ful och man ser ut som en jätte bebis i den! Men ja gillar den. Hur mysig som helsta att dra på när man vaknar. Och jag skulle ju aldrig gå på stan i den, men hemma är den det bästa plagget!

Monopol.

Jag och Sabina är sånna riktiga Monopolnördar. Vi spelar de jätte ofta och gjort de länge! De står just nu 29-17 till Sabina. Å ja ska dit idag igen=) äta frukost och spela lite till.





Slapp, slapp.



Nu är ja och Thea vakna. Och som vanligt smygstartar vi morgonen genom att slappa i soffan!
Nu har Danne åkt till jobbet och kommer inte hem fören på torsdag eller så kanske han överrskar mig som förra veckan å kommer på onsdag=)

Jag är så sugen på att tatuera mig men ja vet inte om ja vågar! Jag har en lite redan långt ner på sidan av magen. Men den gjorde ja för...... vet inte varför egentligen en impuls grej. När vi var i Thailand så var danne på ett tatuerings ställe i 4 dagar och gjorde sin tatuering med sånna där bambunålar. Och då när vi skulle gå därifrån i sista sekund så gjorde ja min, ja hitta den i en tidning. Jag ångrar den inte men de e ju inte heller så jag tycker den är SUPPER snygg=) 



Nu är ju sugen på en text! På ryggen eller revbenen tror ja. Ska nog köpa mig hennafärg och måla en tatering. Titta på den i några dagar för att se om ja trivs. Vore dumt att ångra sig efteråt, då är det ju lite försent!


Mms

Jag just nu hos Bina.


lyxbruden.blogg.se


HAHAHAHHA kommer ni ihåg! Så roligt! Vi drev den bara i några veckor och det var så roligt. Men sen blev det lite jobbigt att hitta på nya saker eftersom vi ljög om allt! Och ja blev gravid och låtsades inte ens ha barn så d funka inte riktigt. Men det roligaste av allt är ju att folk trodde ja och Sabina var sånna. =) Fel fel fel! Lite synd att vi tog bort den helt. För hade vart så kul agtt gå in och kolla på den nu.

Fin fint d blir=)

Nu har ja fått planterat i mina krukor ja köpte till sovrummet. Å det blev så mysigt! Mycket nöjd=)


Emaus.



Nu var vi på Emaus och de är alltid lika uppskattat från barnen. Jag tyckte oxå det var kul men jag är verkligen inte en vintermänniska så ja tyckte de va lite för kallt=) Jag gillar därför på ett sätt att det nästan inte kommit nån snö alls i år. Jag gillar inte alls att skotta snö, skrapa rutorna på bilen och frysa tårna av sig när man vart ute en liten stund. Å ja vet att de finns inget dåligt väder barar dåliga kläder. Men jag tycker ändå inte de e roligt me snö. Jag vill ha sommar och sol. Å ja längatar till underbara våren!


Morrn morrn!


Nu vaknade ja och ALvin. Han har vart såå duktig den lilla killen. Vi gick upp halv fem och åt en flaska sen somna vi om tills nu. Å när vi vakna möttes vi av jätte glada ansikten Thea springer runt och skriker BÄÄÄÄBYS! BÄÄÄBYS! Och Bella vill hjälpa till me allt! Dom är helt till sig att vi har en bebis hemma =) Å Danne tycker oxå det är väldigt mysigt. Han frågade igår om vi inte skulle skaffa oss en till om nått år. =) Om han fick bestämma skulle vi ha ett helt fotbollslag springandes här i huset.



Igår sussade han så gott i soffan när vi kollade på filmen som gick på TV 4, mitt stora grekiska bröllop.


Sen fick vi väcka honom så han fick pyjamas och mat inna det var dags för natten. Å så glad han var den lilla puddingen! Man vill bara klämma sönder han så go han är! =)

Idag ska vi till Emaus och kolla på alla djur. En riktig familje dag!


nytt år, nya mål!

Nu när det nya året har börjat tänkte jag slå på stort me träningen. Mina mål är att bygga lite muskler på rumpa och ben. Jag tycker de e kvinnligt med rumpa och ben och det tycker jag att jag har för lite av. Så jag tänkte iaf träna  3 gånger i veckan minst och det är mycket för mig som aldrig tränat i hela mitt liv. Började lite smått i höstas men nu ska d bli rutinpå de.


Lånat en bebis.


Titta vad jag lånade av Erik och Erika idag. Lilla lilla ALvin ska sova hos oss idag. Han är bara 2,5 månad. Så inatt får ja prova på att vara bebismamma igen. Känns som det var längesen men det är ju typ bara 1 årsen. Då var ju Thea oxå bebis. Men det var ingen lätt tid eftersom hon hade kolik. Men det försvann efter 4 månader. Jag minns dom 4 månaderna som igår, för det var en kämpig tid. Kändes som ja var på väg i väggen av all sömnbrist. Men men som morsa klarar man ALLT!

Idag har de vart en skön och lugn lördag. Efter vi vart och hälsat på Clara åkte vi hem och laga middag. Sen cyklade Danne och Isabelle till kiosken och köpte lördagsgodis. Och sen blev det filmen Trassel. De va nog ja och Danne som tyckte den va bäst. Bella o Thea är fortfarande lite för små för att sitta still så länge och kolla en hel film. Men bra va den =)

Ha en fin kväll!

Vinter jacka.

Jag har i flera år gått och sneglat och funderat på om jag ska köpa en sån där canada goose vinterjacka.

Egentligen inte för själva jackan utan mer för de är en såå snygg päls på luvan. Tät, ljus och fin! Köpte då ist en jacka utan päls och gick till dixon i uddevalla där jag köpte en lös jätte fin päls som deras skräddare sydde på min luva. Han sydde på knappar så när jag tröttnat på jackan kan ja sätta pälsen på nästa jacka jag köper. Eftersom pälsen kommer hålla sig fin längre än jackan =) Ass bra!


Mms

Nu ska vi hälsa på hos Clara och Alvin. Var jätte längesen nu och de ska bli kul att se hit Alvin växt! Blir antagligen fika och skvaller oxå såklart:)


Mms

Lilla söttungen springer runt och provar mössor:)


TÄVLING på hög nivå!



Den 11 februari ska ja och D ha en tävlingskväll/natt hemma hos oss. Vi har bjudit hem mina tjej kompisar med partner för en vild spel kväll. Har ni sett vem kan slå Fredrik och Filip? Jag och D har tagit tävlingar från det programmet och lagt ihop ett tävlingsprogram. Vi ska bjuda på middag och sen sätter det igång. Ska bli så kul! Vi ska ha olika grenar i olika rum i huset. =) Eftersom dom flesta åker från Gbg kommer dom sova över här. Så det blir fullt hus. Men det GILLAS stort!

Lugnet före stormen.

Go morron!







Båda bilderna är jätte suddiga men nu när vi precis vaknat och knapppt öppnat ögonen vill ja inte riskera att bli blind. Så ja fotade utan blixt och då blir de så här.
Har ni nån gång när ni lagt er på kvällen egentligen bara velat att natten ska gå så ni får vakna och dricka ert kaffe=) Så mycket kan ja längta efter det. Tycker det är jätte mysigt att gå upp på morgonen och ta det lugnt och dricka mitt KAFFE! Morgonen är den bästa stunden på dagen. Då är barnen så mysiga och glada och går runt och strosar, myser och leker. Inga barn som är griniga, trötta eller hungriga=) Det känns som dom har samma längtan som mig på morgonen fast på välling och gillar samma lugn som mig, att de är tyst  o skönt.


Gokvällen

Nu har mina små troll somnat. Thea brukar lägga sig vid halv sju och Bella vid kl sju. Ända sen dom föddes har dom legat i sin egen säng och gör det fortfarande. Bella kan komma in till oss på natten ibland men somnar alltid i egen säng. Å det e ganska skönt eftersom vi alltid tittar lite på tv innan vi lägger oss. Vi har gjort det väldigt lätt för oss när vi lägger barnen, eftersom jag är själv halva veckorna då D är på jobbet. Och jag vill inte ha en krånglig läggning med två barn själv då. Så sen det vart nån månad har vi kört med 5 minuters metoden. Och det var jobbigt de 3 första nätterna sen har det fattat vinken och somnat utan problem. När vi lägger Thea blir det en gonatt kram o puss lite klapp på huvet sen går vi ut ur rummet. Bella sjuger vi en sång hon får bestämma (brukar bli vem kan segla för utan vind=) Sen går vi ut ur rummet.
 

Det var någon som undarade vart ja köpt kaffekoppen. Den beställde ja på mixin.se tror ja de va. En as rolig sida med massor av fina saker till hemmet. Ja fastnade för muggarna med en gång, sen köpte ja en super fin kanna och en liten socker skål. Men de hade hur mycket som helst som ja ville ha!


Mms

Vi var hemma hos mamma o pappa precis å provade deras bilspel. Skit kul var det! Men svårt. Bellan spela lite billiard och busade med thea. Dom bor verkligen super mysigt!!! Och pappa har köpt massa roliga grejer man kan spela, pingis billjard och tvspel. Nu blir de till äffären och köpa något gott till kvällsmat.


Naglar.

Måste fixa mina naglar snart. Men jag har inegn aning om ur jag ska göra dom denna gången.... Hade babyrosa tippar förra gången och nu svarta. Vill inte ha vanliga med vita tippar gillar när det är nått annat som inte alla andra har.
Men vad de kommer bli vet ja inte... Får tänka på det i några dagar!


Ser ut att ha kärring händer =) Jätte rynkiga hahaha!


Träna!

Har inte kunnat träna sen en vecka innan jul. Barnen har vart sjuka, sen va d jul och vihar vart uppe i Gävle. Så nu idag kom ja iväg. Äntligen, känns riktigt skönt! Å så va de kul att komma till gymmet för mamma och Sabina var där:)


Nu börjar dagen.


Nu tände ja brasan och tänkte lyfta röven ur soffan nu börjar min dag.


Gör alltid alla tråkigheter först så det är gjort. Å idag blir det vika in all tvätt som hängt på tork.


Sen får vi se vad som händer. Bella verkar pigg och glad så var nog inte magsjuka. Hon håller på och skjuter oss här nere från trappen och skrattar högt. SKÖNT!

Kaffe!

God morgon. Natten blev jätte bra!!! Vi fick sova hela natten och Bella oxå. Inga spyor! Så ja undrar om det var magsjuka? 
När nån av barnen vaknar (oftatst Thea först) har jag alltid mina morgonrutiner. 
Thea står i sin säng o ropar -MAMMMMA -PAAAAPPAAA. Då är det bara att stiga upp och det kan va allt mellan 06-08 på mogonen. Då går vi ner och sätter på tvn, jag lägger Thea i soffan och sätter jag på kaffebryggarn. (Jag har alltid förberett kaffet kvällen innan) och stoppar vällingen i mikron (jag har alltid förberett välling kvällen innan). Sen tar jag en koppkaffe och Thea sin välling och så myser vi i bredvid varandra i soffan. Thea med sin välling till bolibompa och ja med mitt kaffe framför datorn. =) Alldeles lagom att börja dagen så.



Idag får vi se vad som händer. Beror lite på hur Bella mår. Vi skulle egentligen åka och hälsa på min gamla klasskamrat Maria Bjarnell, som bygg nytt hus. Jag som var så nyfiken på att se hur dom fått det! Men vi har alltid den turen attt få någon sjukdom här hemma när det händer nått kul.
Som t.ex. på julafton hade ja feber och var liggande hela julafton. och när vi ska ha åkt på spa har barnen blivit sjuka en av gångerna var det magsjuka och en gång fick båda feber. Och under nyår nu så fick ju Bella vattkoppor. De är ju sååå typiskt när man ser fram emot något. Men så är det ju att ha barn!
Ha en bra dag!

Koppen är från mixin.se


Åååååååå!!!!

Att det sjuka aldrig ska ta slut!!!!!! Jag och bella satt vid köks bordet och spelade memory. Sen satte hon sig i mitt knä och vi busade och skrattade och pussades och kramades. Och från ingenstanns kommer världens spya rakt över mig!!!!! Den rann sådär härligt ner undertröjan. Och ja reste mig upp och sprang med henne till badkaret och på vägen kom det fler spyor. Nu sover hon skönt och hur natten blir återstår och se. Om de bler fler spyor är det ju antagligen magsjuka=( DET VÄRSTA JA VET!

Nu sitter ja och Wordfuedar och kollar på the voice. Håll tummarna för att natten blir bra!


Hemma fint!


Jag idag=)

Idag har det fixats och trixats här hemma. Vi har bland annat tagit bort det sista från julen och planterat lite blommor. Varje år jag julpyntar tycker ja det är såååå mysigt och det känns som jag för alltid vill ha julpynt framme. Men efter några veckor tycker ja det är skönt att få bort alla tomtar som står överallt. Nu går vi mot våren och ljusare tider! Och den här veckan har jag köpt lite nya grejer till hemmet och det har blev så fint och mysigt här hemma.


Den här superfina lampan köpte ja idag och hängde den i hallen över spegeln.



Denna ramen fick följa med hem oxå=)


En antik-liknande pedistal.


Jätte klockan köpte jag på EM. Den hamna över soffan. FIN!


Denna steghyllan kommer oxå från EM. Å sitter brevid tvn.


Planterade en liten blomma till köksbordet.


Visst kändes det frächt nu när det ljusa kom på plats!



Sovmorgon.

Idag hade jag sovmorgon å vakna typ nu! Så skönt! Danne kom oväntat hem igår kväll och då gick han upp med barnen på morgonen. Inatt sov vi fyra stycken i vår säng. Danne, jag och Sabina låg i vår säng och kolla på film sen när filmen var slut så kom Bellan in oxå. Så vi sov alla fyra i vår säng=) Var rätt mysigt att sabina sov med oss=) Var ju ganska längesen man hade lillasyster bredvid sig. Var väl 10 år senast det hände. Bella tyckte det var väldigt konstigt när hon la sig. Tyckte det var huvud överallt=)


Idag ska vi nog åka till kommunen och fixa vårat bygglov för garaget. Så det kommer igång nån gång.



Kolla in hur liten bella är här. Hon är bara 5 dagar på det här kortet. Och det är snart 3 årsedan. Jag kan inte fatta hur fort tiden gått! Nu är jag två barnsmorsa, har hus och förlovad. Det trodde ja inte för 4 årsen =)



Ha en bra dag alla där ute!


MONIS =)

Nu är Sabina här och vi ska spela Monopol. Sabina har vunnit 26 gånger och jag vunnit 13 så jag har lite att ta igen. Vi har dille på de spelet just nu så nu är de det jag gör om kvällarna.



Idag var ja och bella hemma hos sabina och hälsa på sen åkte vi och handla lite grejer. Det blev en hel del faktiskt. En stor klocka, en hylla gardiner och lite krokar. Och det mesta har redan fått sin plats. Ska lägga upp bilder sen, jätte fint blev det!



Bellas koppor börjar bli bättre nu så nästa vecka blir det nog dagis för henne.
 
Så här såg jag ut idag!

Goooo morron!

Ja vakna nu 8,00 å de är sova länge för oss. Har aldrig vart nån morgonmänniska men när man får barn har man ju inget val. Och de tog mig nog nästan 3 år innan ja faktiskt gillade att gå upp den här tiden. Nu känns de som man får mer gjort om man kommer upp i tid.

Idag ska ja åka å förnya mitt körkort. Måste tydligen göra de nu, fick ett brev hem om att det är nu 10 årsen ja tog de. Oj vad gammal ja kände mig när ja läste de =)  Sen måste ja fixa färdigt gravid korten ja tog på Liza.


Å angående mitt år 2011 glömde ja ju skriva en jätte rolig sak ja gjorde. De var ju att starta mitt lilla företag, camillasfoto! hur kunde ja glömma de!?!

http://www.camillasfoto.n.nu/


2011

2011 var ett bra och roligt år. Det hände mycket saker. Thea och bella växte så knaka och lärde sig massa grejer och ja och älsklingen förlova oss! Här kommer en bildbomb från 2011!



Åka bil:(

Ja är såååååå trött på att åka bil nu!! Har suttit här på röven i 6 timmar. Har vart jätte segt väder me snö och is. Så snabbt har de inte gått idag! Bella har de bra dom kan kolla på film. Ibland är de bra att va liten!


RSS 2.0