En solig dag

Idag började jag dagen med solning.



Sen blev de ju en super härlig promenad. Och middag hemma hos Therese, satt och tjatade LÄNGE så tiden bara rann iväg. När jag hämtade barnen så åkte vi till lekplatsen, lekte av oss och fick ännu mer frisk luft. Och nu har Sabina vart här o spelat monopol med mig. Det var min dag de =)



Dagens


Leggings och en oversizetröja från carlings.


Och ett par tunnare skor åkte på!

Mms

Underbara värme! De står att de är 13 grader ute nu, om man ska lite på vad bilen säger. Nu ska ja hämta barnen å åka med en gång till lekplatsen å njuta ännu mer av vädret!


Mms

Har nu vart å solat och börjar få upp en färg äntligen. Ja solar kort tid men ofta just nu så färgen sätter sig. och när man går igenom badhuset för att komma till solariet får man alltid ta på sig dom otroligt sexiga sockerplasten:) och ja lyckas ju nästan varje gång glömma bort dom så ja primenixar ut och åker vidare vart ja nu ska med dom på fötterna. Tjusigt:)


TRÖTT!

Shiiiit vad jag är trött! Vet inte vad jag har gjort just denna dag för att vara så trött. Men det tär ju på en att ha en 3 årstrotsig unge i huset. Tycker så synd om henne att hon bär på all denna frustration. Meeeeen de är verkligen oxå jätte jobbigt att höra henne gallskrika för absolut ingenting. Hon kan bli tokskrikig för tex att vi ska borsta tänderna som är ett måste och ibland skriker hon bara rakt ut i luften och jag fattar ingenting. Och de är verkligen jobbigt! Det är jobbigt för henne och alla andra som är runt henne.

Har ju läst en del om den trotsen. Å tydligen är dom väldigt förvirrade under den åldern och vet inte riktigt sälva vart den konstiga känslan i kroppen kommer ifrån. Och dom vet inte om dom ska vara stora eller små. Är helt enkelt väldigt förvirrade! Min plats för Bella just nu är ju att vara hennes stöttepelare och bollplank som ska ta alla skrik och smällar som blir. Men de är såå svårt att inte sjunka ner på en 3 åringsnivå och skrika tillbaka när man vissa dagar får höra argskrik från morgon till kväll.

Jag och D har kommit överens om att vi får absolut inte skrika utan hålla oss lugna och att vi väljer våra bråk med Bellan. Och då menar jag att vi inte tar upp vissa grejer som vi kanske annars hade gjort. Medans sånna saker som städa, borsta tänder mm är ju bara ett måste och de bråken får man ju bara ta. Detta gör nu att vi inte bråkar fullt så mycket utan kan fokusera mer på att ha kul, leka kramas och mysa på dagarna inte bara vara sura och bråka.

Nu laddar jag med frukt framför top modell. Och ska snart krypa ner i sängen.

Naglar.

Jag är så nöjd med naglarna! Har ju vart så fint väder nu det sista så jag har verkligen fått vårkänslor och känner att det passade så bra med ljusa naglar! Får se nästa gång kanske de blir mer färgstarkt.




Dagens



Här är jag idag. Tröja H&M och jeans Gina. Klockan present.




Nu va de bokat!

Nu har ja precis bokat en natt på badhotellet i Fredrikshamn. Ska bli jätte mysigt att åka med lillafamiljen och mysa på hotell. Och de ska bli kul att se hur barnen tycker de är att åka en så stor båt och bada på ett så stort badhus. Peppar peppar ta i trä! Så ingen blir sjuk nu igen.






Träna

Nu har vi precis ätit frukost och nu ska de sista fixas innan dagis. Sen ska jag åka och träna. Hittar inte min vattenflaska så får låna barnens hello Kitty flaska:)


Dagens




Kofta H&M, Leggings H&M och linne Gina Trico.

Ja o mitt godis!

Nu har ja tagit mig ett varmt bad. Så skönt! Och då provade jag inpackning jag vann, den kändes super bra. Den ska stärka skadat hår. Och de har verkligen jag. Mina toppar e inte att leka med. Borde kanske besöka frissan snart.





Nu sitter ja i min ensamhet och smaskar på lite godis.




Då ska ja berätta om lördag!

Igår var ja segare än segast. Jag gick mest runt i en dvala. Bakisseg var just vad jag var! Men fick lite mer energi när ja fick se de fina vädret så vid 16 tiden tog ja med mig barnen och gick en promenad och förbi lekplatsen. Skulle ju egentligen ha buggat men vår barnflicka va i sälen denna veckan så hon kunde inte komma. Så D fick åka och svänga sina lurviga ensam igår.

Så nu tänkte ja visa lite bilder från lördagen.




När vi kom till Quality hotell fick vi en jätte godmiddag med vin.

Sen började ju hårshowen. Å den va ju sådär tyckte vi. Ganska långdragen. Och vi skämdes varje gång dom var färdiga me frisyren då dom skulle visa klädern. Och då började alla på scen dansa och det såg så STELT ut vissa skämdes. Å vi tyckte bara de såg för roligt ut. De var nog riktat mot mer äldre damer kanske för alla tanter satt och klappade händerna och tyckte de va jätte trevligt =)




Både ja o Pernilla råkade just denna kväll köra på en donut i håret=)




Pernilla ville visa upp goodibagen vi fick =)


Sen drog vi hem till Sabina och festa vidare eftersom de slutade så tidigt.
Och det var där det roliga började=)

Sabina fick sitt hår stylat. Å de blev så snyggt! Gillar flätan i panna!




Bina dj:ar i bilen.


Kisskort.



Röjde loss på dansgolvet!







De var den kvällen/natten.


Härliga måndag!

Idag kände ja att de var väldigt skönt att måndagen är här! Alla är friska och pigga här hemma så barnen kunde åka på dagis och ha kunde åka och sola och träna. Nu ska ja äta och fixa med lite papper och åka på ärenden!


Mms

Har vart rätt slapp idag eftersom ja va ute igår. Har inte gjort så mycket mer än lagat middag mitt på dan. Så nu har ja tagit med barnen ut i de fina vädret. De var behövligt!


Mms

Står och väntar på min skjuts nu. Och taggar:)


Fixa-ordning-sig time!

Nu måste ja börja göra ordning mig så ja hinner för om en timme ska ja varaklar.... Snabba puckar!


Och snart e de dags för vin =) Visst e min tändare som ser ut som et läppstifft coolt!

Kalas

Nu har vi vart på ALvins kalas.









Sen blev de lite dans på kalaset oxå =)


Hampa brejkar loss!


Övar på buggen.


Födelsedagsbarnet i en present.

God morgon!

Igår somnade ja innan kl nio, kvart i tror ja. De va nog bra för ja vaknade halv sju av mig själv helt utvilad! Låg ocg drog mig en kvart sen vaknade båda tjejerna.



Idag är de nått hela dagen. Först blir de dans för Bella. Sen äre kalas för lilla Alvin som fyller 3 år. Och sen blir de ju hem och fixa sig för kvällen. Vi ska vara på Quality hotell senast lö 17,30 då de startar.

Rosett

De blev vita tippar med glitter på. Och en lite söt rosett. Blev inget utstickande denna gången. Men blev väldigt nöjd!


Mms

Sitter å fixar naglarna nu. Men vad ska ja ta???? Någon stark färg eller mer neutralt?? Kolla vad mycket man har att välja på! Plus att de finns massa små stjärnor, blommor och massa mer små former att välja på. För bara 250 kr. Verkligen billigt!


Naglar.

Kl nio har ja tid hos nageltjejen. Å ja vet inte alls vad jag ska göra för färg på tipparna???? Hon har ju så mycket att välja på! De gör de ännu svårare att välja för alla färger är så fina. Ska ja ta orange, svart, rosa, blå?

Nu har jag lila men en stjärna i kanten på varje nagel. Ja får se när ja kommer dit vad det blir.


Mms

Nybäddat, älsklingen hemma och big brother. Kan de bli bättre?


Ja vann!

Förut när ja var å handlade hämtade ja ut en inpackning till håret som jag vunnit på Diva beuty=)
Hittade inget roligt plagg till lördag. köpte ett halsband och lösfransar som ja tänkte ha.
Sen blev de lite annat oxå.










Nu tänkte ja dra och sola!


Mms

Ja hade tur denna gången. Bilen startade:) så nu blir de fira med mc donalds cheeeeeese burgare!


Mms

UNDERBART väder ute. Snön är nästan helt borta och de gör mig glad!!! Nu ska ja åka hem från överby och ja hoppas hoppas bilen startar!!!!! Batteriet har vart skit de sista så önska mig lycka till!


Mms

Är ute och provar kläder. Försöker hitta nått till lördag. Men hittar bara massa vardagskläder. Man blir ju så sugen på att shoppa massa nu när de är så mycket glada färger på kläderna!


Kan inte=)

Jag sitter och klickar och klickar för att få tillbaka till min gamla men nu blev den såhär=)Ja så får den va så länge. Man kan ju se hela inläggen nu iaf. Jag är såååååååååååå dålig på datorer och har ingen koll på hur an fixar ordning en blogg design. Så nu är d som de är =)


Tillbaka

Nu va den gamla desigenne tillbaka. Får vara den här tills de andra är fixat!

go morron!

Nu är ja o Thea precis vaknat. Känner mig trött idag men ja vet ju varför....
Ja vill så gärna se big brother varje kväll.
 Så ja kommer inte i säng fören efter elva å sen tar de en stund att varva ner.
Så de blir ganska sent att lägga sig när man tänker på att man måste gå upp så hä tidigt.



Symöte.

Japp nu ska symaskinen fram och sy för fulla muggar!
Jag ränsade nämligen graderoben tidigare idag och kände att ja hade massa fina kläder
men det sitter inte riktigt som ja vill. Så nu ska de fixas=)


Busungar!

Förut hade vi Jessica, Felicia och Miranda på besök.
Therese, Alvin och Hampus va oxå här.
När jessica och barnen åkte så blev de ännu mer lek och sen kvällsmat.

Å Thea är FRISK! Sååå skönt var väl vårdcentralbesöket som gjorde henne frisk.
Var ju inget fel på henne sa dom. Å då lyssnade väl kroppen och blev bra.








körkort.

Hämtade mitt körkort å de blev ju så konstigt, jag ser konstig ut iaf. Ser trött och platt ut i håret =)

Men de jag hade innan va ju inte heller nån höjdare =)

Mitt förra körkort:



Mitt nuvarande körkort:



JAg skriver verkligen som ett barn. HAHAHA!


Konstigt!

Nu har den nya designen kommit å visst blev den ROSA =) Men på min dator är den lite konstig! Den tar bort en del av inläggen till vänster... Blir den så när ni läser oxå? Eller e de min dator de e fel på =)

Nu var de bokat =)

Nu har ja och Sabina bokat Gotland veck 30!!!! Längtar så ja spricker. En hel vecka på solsemster bara ja och Sabina. Rummet vi hyrde ligger innanför ringmuren så mitt i smeten alltså! =) 

Förra gången ja va på gotland för 2 årsen va me min lilla familj, Mamma och pappa, therese me familj och Sabina och Wikman. Så blir en lite anorlunda resa denna gången. Men ska bli så skönt!

Här är bildet från sist vi va där.












Orolig natt!

Igår kväll vaknade Thea vid åtta och jag tog upp henne för att ta tempen. Då hade hon 39,6 i feber. Och hon var helt slut och bara låg där. Sen när ja la henne kom de en liten spya. Och ja var jätte orolig för hon kändes INTE bra alls. Men natten var ganska bra bara ja som sprungit upp och ner i sängen för ja har vaknat och velat kolla till henne. Men Thea och Bella har sovit som stockar!

Nu känns Thea som frisk. Ingen feber o leker som vanligt. Nu sitter Bella och läser födelsedagskort för Thea.


Träningsvärk!

Shiiiit vilken träningsvärk jag har i magen! Jag tränade ju bland annat mage igår men sen hostar jag ju hela tiden å det är en rikitg bra träning för magen har jag märkt! Så hostan kanske ska hålla i sig ända till sommarn så kanske jag har värsta 6-packet på magen=)

Skulle ja va snygg till sommarn med ett 6-pack på magen?






Mms

Idag somnade Thea 17.15! De var verkligen helt omöjligt att hålla henne vaken. Brukar alltid tänka att bara kl blir 18 så är de ok att sova. Men 17.15 är ju lite väl tidigt! Men är väl för hon inte sov så mycket middag idag. Plus att hon inte är helt hundra i kroppen. Blir nog en sväng till vårdcentralen imorn.


Lilla tuffingen!


Go morn!

Inatt har vart en helt ok natt. Inte lika mycket hosta för nån av oss. Känns som vi är krassliga hela familjen och att de är halsen som krånglar på alla av oss. Danne ligger oxå sjuk i Norge. Kan inte komma ihåg när vi hade en frisk vecka här hemma.

Till helgen ska vi på nån hårshow. Vet inte riktigt vad de är men ska bli jätte kul faktiskt!


PINSAM!

Jag skulle inte velat va Hanna W i Big Brothers mamma... Fy vad hon är pisnam! Är de ett spel eller inte? Hade aldrig sett henne innan som många verkar gjort. Men jag måste dra täcket över huvet varje gång hon öppnar munnen, skämms så mycket!


Fina Hanna!

Jag fotade ju Hanna och hennes fina bebismage. Och korten blev ju super bra. Så vackert gravid! Om du vill att jag ska fota dig och din mage är det bara att gå in på min hemsida och höra av sig!

www.camillasfoto.n.nu


Tips!



Den här hudlotion från miss sixty är jätte fin med skimmer. Den här ska jag ha till sommarn på ben och armar!
Köpte den super billigt på Ullared.

Min dag.

Imorse vaknade båda barnen kl 05,50. Så då var det bara att rulla igång dagen. Sen åkte Danne till jobbet och barnen lekte en sväng.



Sen blev de frukost och barnen åkte till dagis.



Vet ni vad. Jag kan knappt tro de själv men ja kom iväg och tränade när ja lämnade barnen!!! Och känner mig super taggad för att börja träna regelbundet igen. Så beach 2012 here i come!



Efter träningen kom Sabina hit och spelade Gitar Hero och käkade middag.

När jag hämtade upp barnen drog vi vidare till Therese och hängde där tills kl blev sju och dags för barnen att sova. Barnen har blvit super förkylda iaf Thea så dom ska vara hemma från dagis imorn så får se hur dom mår och vad dom orkar med.

Och nu sitter jag i min ensamhet med rostad majs och tittar på tv.



Ja hopp de var min dag.


Min middag.

Nu är de middag. Å idag blev de lax. Ja bina sitter och tittar på cp skadade Hanna som gick in i huset igår. Hade aldrig läst om henne eller hört om henne. Men kolla lite på youtube nu och snacka om pantad!!!!!


Tandemskärmflyg

Har glömt att visa vilken fin present vi fick som alla som kom på festen hade köpt till oss. När jag öppnade det här blev jag tårögd av att de var så snälla för vi hade inte räknat med nånting. Men oxå för jag blev så ställd och lite rädd för vad de var för nått. Jag hoppade bungyjump när jag var 13 år. Men jag är inte alls lika modig som då. Jag blir fegare och fegare för varje år som går. Och sen jag fick barn har jag blivit en riktig fegis som inte ens åker allt på liseberg längre. Så vi får se hur det här ska gå =)

Men de ska bli kul!




Buggkurs och nu PIZZA!

Har vart iväg på buggkurs idag och nu precis stod jag och Danne och övade på svängar och snurrar och steg. Det var riktigt mycket att lära idag på kursen men oxå sååå kul! Att en sån tantdans ska vara så kul kunde man inte tro....

Nu ska jag hämta pizza och så ska vi dega framför tv:n i väntan på Big Brother.

Lite bilder från när min Danne var med  i Big Brother 2006.










Mms

Skulle snyta lillstrumpan. Å ut kommer denna :) hon har väl petat in den nån gång. Men hur länge har den suttit där? :)


Efterfesten

Kommer ni ihåg efterfetsen? Den sidan hade alla. Då fanns ingen Facebook! =) Tyckte den var jätte rolig. Men kommer ihåg hur jobbigt de var när alla kunde se att man vart inne på dess sida. Så jag statade en fejksida så jag kunde spana hej villt utan att nån kunde upptäcka mig=) Jag jobbade tillomed för dom och gick rondtjej och visningar för salming. Var riktigt kul när vi var borta en hel helg och gick visning i olika städer och festade loss. Kommer seciellt ihåg helgen vi hade Karlstad och Stockholm!

När jag och Danne träffades hade vi båda bara denna sidan=) Å de var för 5 årsen. Finns efterfesten kvar?













ni tyckte som mig

Hur gick Björn Ranelids låt vidare? Varenda person på min FB skriver att dom inte villl vara svensk längre eller att de är ett stort skämt. Så vem röstade på honom så han gick vidare??? Gillade tanterna honom? Eller små tjejerna?? Nääää de sist nämnda kan de ju inte va! Eller????


Gårdagens

Glömde ju visa vad jag hade på mig igår.





Lite häng på brallan var de igår =) Tröja från JC och byxa från Vero Moda.

Jag + Sabina ikväll= sant

Idag var de romantisk middag till melodifestivalen. Tyck te sista låten med han ranelid elle hur han stavas var ett skämt =) Hahahha läte som ett iaf!










Mms

Nu har Bella åkt till mormor & morfar för lördagsmys. Så nu sitter ja och dricker festis med min bästis:)


design

Snart kommer en ny design på min blogg. Den är ju så tråkig den som är nu. Så de e en tjej som fixat ordning den till mig. Kommer bli så bra! och kommer bli så rosa =)


Duktiga tjejen.

Dansen tidigare idag var rolig tyckte Bella. Och hon var jätte duktig. Hon är en super blyg tjej som blir osäker bland människor hon inte träffat förut. Runt oss är hon en spexare som dansar, sjunger och tixar. Men det gick jätte bra. Hade nästan trott hon skulle sitta i mitt knä nu första gången. Men nä hon tittade på fröken och gjorde som hon sa och gjorde. Tror att de va till stor hjälp att kusinen Alvin va med=) 






Lek o buslandet

Igår va vi ju på buslandet! Så här kul hade vi =)
















Frukost

Nu sitter vi å äter frukost. För mig blire fil med blåbär. Och Bella laddar batterierna med macka för snart ska Bella iväg på dans.


Fullt upp

Vid 14 åkte ja å Danne o fixade lite ärenden. Sen blev de lite shopping. Kläder till Danne och måste ha saker till mig:) sen åkte vi å hämtade barnen och drog direkt till lek och buslandet. Åkte hem bytte om drog å sola. Och har nu ätit massa fredagsmys käk till the voice.

Japp de var min eftermiddag/kväll :)


Dagens




Tröja vero moda, byxa gina och tofflor hemtex. 

Nu är de fredag=)

Idag är en fredag och de är för många en lycklig dag =) Att det är sista dagen på jobbet för den här veckan. För mig känns de oxå helg idag, inte för att jag jobbar. Utan för då är Danne hemma. Jag kan tycka att de känns som helg ibland redan på torsdagar då Danne kommer hem. Så oftast har vi långa helger!

Igår satt jag och fixade de sista med Hannas gravidkort. Å dom blev så bra! Skulle vilja visa er men hon har inte sett alla själv än. Sen på kvällen så kom lilla Alvin hit så vi passade honom när Erika var och spelade bandy i en timme.

Natten har inte vart den bästa med vår lilla trots Bella. Hon fick totalt vredes utbrott mitt i natten när hon skulle kissa. Men som var skönt var att Danne va hemma och kunde ta det. Jag tar ju allt på vardagarna så när han e hemma så får han ta de mesta på natten. Den här 3 års trotsen är inte att leka med alltså!

Fast även dessa trotstider är tunga så vet man ju att de går över och vara bara några veckor.






Här är bella bara 6 månader. Hon har alltid vart så lugn som bebis. Så  här var en riktigt lugn tid med ett barn  huset oxå =) gud vilken skillnad! Fast 2 barn är ju dubbel glädje! Och jag känner verkligen att vi gjorde rätt att skaffa två täta barn!

VARNING FÖR SUPER ÄCKLIG BILD!!!!

Har ni hört om denna äkliga drog! Krokodil drug??? Den ska tydligen vara vanlig i Tyskland. Har inte hört mycket om den men hörde lite på radion och den lät såååååå vidrig! De som tagit den ett tag börjar att tappa kött från kroppen. Ja där hör man ju vad droger gör med kroppen DÖDAR den. Fyyyyy! Jag gillar inte droger och jag blir nervös runt folk som verkar påverkade av droger. Inte för att jag någonsin rört mig i sånna kretsar. Men så fort nån ser pundig ut eller verkar påverkad om man t ex e ute på krogen blir jag stel och rädd. Och jag kan inte fatta hur folk vill ta skit som sabbar hjärna och kropp. Å när jag hörde om denna drog blev jag äcklad!

 Googlade upp denna bild.


Dagens lilla

Här är Bellan som visar en konst hon kan och lägg märke till att hon inte håller sig i. Hon är riktigt impad av sig själv när hon gör de trixet!


Dagens

Dålig bild, men de får duga!


Köpte detta igår.


Bästa boken!

De finns ju inget mer intressant att läsa om än barn och dess utveckling! Nu läser ja Trotsboken. Där står de om varje ålder och vad barn går egenom och vad andra familjer får uppleva. Den tar upp barnens alla trotsåldrar och hur man som förälderska tänka och handskas med barnen. Och vad barnen går igenom och hur dom tänker under just den åldern. Jätte rolig bok!


Dagens!



Tröja och linnet H&M. Byxor Gina.

Småbarn roar sig lätt=)

Var på lekplatsen förut efter jag hämtade barnen på dagis. Och där var det massa lek och bus och jag tror att både vuxna och barn hade super kul =)



Sen gick vi hem till Erika och käkade kvällsmat. Nu sitter ja i soffanoch äter snax. Mumma!

Mms

Käkade lunch med Sabina förut. Hinner aldrig med sånt nu när hon börjat jobba så mycket. Så detta gillas!


Promenix i solen!


Hon tappade huvudet!

När ja städade igår så hittade ja jord, glassplitter och vin lite överallt :) kände att de behövdes en rejäl städning! Så dessa rester från festen försvann med min superstädning:) de gick ju sönder några glas och krukor plus lite annat. Men så kan de gå när man har roligt! Och de var de verkligen! Så de var faktiskt värt de!


En dag som denna

Sen vi slutade med napp har Bella haft sina dagar med otroligt mycket skrik och utbrott. Hon är arg arg arg! Å idag var de en sån dag. När jag hämtade dom på dagis så började Bella redan i hallen där. Och sen rullade de humöret på hela kvällen. Så de blev i säng tidigt för henne idag. Är så tråkigt att behöva bråka så mycket å man känner sig verkligen matt i kroppen för man vill ju inget annat än att mysa de sista man gör på kvällen, näää ist blir de tjaffs. Är tråkigt för henne och tråkigt för mig och tråkigt för Thea! Älskade lilla barn. Ibland är de inte lätt att va liten!






Slappis!

Sitter och slöar i soffan framför datorn och tv å väntar på att top modell ska börja.


Skrev ju förut att vi alla va friska men de varade inte så länge. För när ja hämtade Thea idag hade ögonen geggat ihop sig ordentligt så de e ju en ögoninflamation som hon fått. =(

Vilken lycka!

Kolla vad ja hittat! Har tydligen som vanligt städat bort den. Har gjort de med många grejer! Men de viktigaste av allt är att den är tillbaka.


Kul städning!

Just nu rullar jag denna braiga högtalaren från rum till rum och städar till hög musik! Faktiskt kul att städa när man får göra det i lugn och ro till hög musik och sen när man är färdig i ett rum ser man hur det skiner och luktar RENT! Underbart!




Tråkig tid av året!

Man märker när man pratar med folk, läser statusar på facebook och när man läser bloggar att många är ganska nere just nu. Känns som man är ganska trött på att de ska vara kallt och mörkt ute. Och många är nog som mig att man drar sig för att gå ut när det är så ruskigt kallt ute. Och det blir som en ond cirkel. Man blir ju orkeslös när man aldrig får sig nån frisk luft! Plus alla dessa sjukdomar som cirkulerar överallt. Man är ju sjuk fram och tillbaka i flera månader och känns ju inte som man är ensam om det.

Jag är brukar inte vara en sån människa som påverkas av väder utan kan tycka att de blir mysigt när hösten kommer och filtar och värmeljus åker fram. Men just nu känner ja att jag är sååååå otroligt trött på att vara sjuk och se mina barn sjuka. Man blir seg och det blir svårt att ta sig ur segheten! Och känner att jag har nog aldrig längtat så mycket efter värmen och solen som jag gör just nu! Men de är ju inte så mycket jag kan påverka vädret så de e ju bara att gilla läget och köra på. Idag kör jag sten hårt på kaffe och städar bort resten från festen som var  lördags. Ska ta mig ett varmt och skönt bad och om ja hinner åka och hadla mig nått fint som piggar upp i detta vinter mörker!

Måste bara tillägga att vi är friska här hemma just nu! Peppar peppar ta i trä! För vi vill inte vara sjuka mer nu utan nu vill vi ladda batterierna för en härlig vår!

Här kommer ett så himla fult kort från ett soligt Thailand=)  Härliga värme!



Alla hjärtans dag <3

Ja idag är en mysig dag! Alla hjärtans dag. Den får firas med min små hjärtan! De stora är ju tyvärr inte hemma idag... Den får firas med Danne lite i efterhand på torsdag när han kommer hem. Vad köper man på alla hjärtans dag? Jag tycker att man inte alls behöver köpa så mycket. Tycker nästan att de räcker med ett litet kort så man visar att man tycker om varandra. Behöver inte kosta massa pengar att visa de! Det är ju egentligen de alla affärer vil att man ska med de är ju ren ploj! Det är en mysig dag så man kan visa varandra lite extra uppskattning! MEN att köpa dyra grejer ycker ja bara är onödigt! Det räcker väl att göra det på jul och på födelsedagarna. eftersom ja inte kan visa va ja köpt till Danne idag.

Såvisar ja en present han fick när han fyllde.
Super snygg klocka!

image description

Mms

Har Frida här på besök. Vi pratar skit och smider planer. Ses alldeles för sällan! Men de blir ju så när man är två upptagna morsor:)


Bildbomb från festen.

När ja gick igenom kamrean nu så såg jag att jag bara tagit kort från början av festen och bara på dom första grenarna. Sen glömde ja bort kameran helt. Men här kommer iaf de bilder som blev tagna=)

Bobbycar race













Pingis



Bandy









Dans battle



Sen hade vi ju blåsboll och Musik quiz. Och skulle egentligen haft 3 grenar till men kl gick så fort så det hans inte med. Vinnarna av tävlingarna var Nina och David!

Vi hade gjort lag tröjor till alla och vi hade jätte töntiga namn.


Jag blir så trött på mig själv!

Nu har jag tappat bort min plånbok!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

De är inte första gången detta händer. Jag är så glömsk och glömmer hela tiden bort vart jag lagt grejer. Glömer ofta bilnyckeln i bilen över natten tex. Och för en vecka sen tappade jag bort mitt visa kort och hade precis fått ett nytt. Men som tur är väntar jag ju på ett nytt körkort. Men sen var det ju hundra andra kort plus present kort på Gina och pengar som låg i den. Så jag hoppas HOPPAS nu att jag rört bort den här hemma nån stanns! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Blir sååå j*vla arg på mig själv!!!




Inte vaknat än...

Känner mig inte riktigt hel än efter lördagens bravader! De va jätte roligt och blev verkligen en lyckad kväll! Synd att jag somnade kl kvart över tolv bara och missade halva festen. Det andra fortsatte festen till halv fem nån gång. Jag somnade för ja sprang runt och letade efter min  telefon och tänkte jag lägger mig och funderar på vart den kan vara smart som jag kan vara efter några öl. Sten somnade, å ingen fick liv i mig igen.... INTE KUL! MEn fram tills dess var de riktikgt roligt! Och alla verkar som dom hade de oxå! Orkade inte kolla igenom bilderna så här bjuds de på några bider innan festen drar igång. De andra bilderna kommer sen!


Syndade några gånger!




Snart äre fest!

Det är 2,5 årsen vi hade nån brakfest hemma hos oss. Har ju inte funits möjlighet till de eftersom ja har vart gravid och lilla Thea kom så barnen har ju tagit den mesta tiden. Sistgång då var vi 40 pers på kräftskiva hemma hos oss =) Det var skit kul! Danne och grabbarna byggde en bar där det serverades gratis sprit så MÅNGA blev ju lite mer i gasen än vad som dom tänkt. Polisen kom och sa åt oss att vi var tvugna att gå in  i huset. För Robin skrikit könsord i en megafon. HAHAHAHA! Ja alla hade verkligen skit kul! Grannarna oxå kan ja tänka som fick nått att titta på!







Nu är det inte många timmar tills festen ikväll drar igång! ÅÅÅÅÅ ja laddar=)

Hår tips!

Har percis hoppat ur duschen och ska börja städa lite så smått så de är fint när alla gästerna dyker upp ikväll!


Varannan vecka tvättar jag håret med JOICOs silvershampo och balsam. De är sjukt bra! Känns som jag är nyfärgad i håret varje gång jag har gjort de! När jag går till frisören vill ja alltid att dom färgar de i en askig blond färg så man slipper det fula gula som de många gånger kan bli. Men ändå blir de ju efter 2-3 veckor efter frissan gula toner i skallen på mig. Så då kör jag med detta! Många silvershampo kan slita på håret men inte de här. Verkligen att rekomendera!




Musik.

Håller på och sätter ihop musik till ikväll. Blir ju party sugen av att lyssna på alla braiga låtar =)



de var nån som undrade vad de va för tävling vi skulle köra ikväll. Och om de var nått spel man kunde köpa. Men nej de går inte. De är jag och Danne som kom på ideen. Och vi har fixat allt och byggt saker till tävlingarna själv. De vi tagit vissa ideer ifrån är ju såklart Vem kan slå fredrik och filip. Som fick på tv 5 för ett tag sen.

Den försvinner!

Guud dagarna bara rinner iväg! Jag vet inte vad jag gör på dagarna egentligen men de känns som ja alltid grejar med något. Sitter aldrig mitt på dagen och gör bara ingenting. Och jag undrar många gånger om jag nån gång börjar jobba igen, vart får jag tid till de??? Känns som timmarna på dygnet inte räcker till nu och hur ska ja då hinna allt med ett jobb jag ska gå till? Fast de är nog tur jag inte haft nått jobb nu i vinter för jag har ju vart hemma nästan 2 månader i sträck nu med barnen och hade nog inte haft en glad chef om jag var hemma så länge=) Nä Danne tycker inte jag ska jobba utan vara hemma och jag tackar ju inte nej till de=)

Imorn så smäller de! Då blir de en massa tävlande! Och massa vin drickande. Ska bli sååå kul!


Mms

Nu sitter ja och Danne på Max och käkar. Har fixat för morgondagen så nu va vi välförtjänta av fet mat:)


Vad?

Jag började ju blogga för inte alls så längesen. Och jag tycker verkligen de e skit kul! Men jag undarar egentligen vad vill man läsa på en blogg? Vad vill ni se mer av eller är det nått jag aldrig skriver om som ni skulle vilja läsa?


Dagens

Idag kör vi osminkat. Jeansen är från vero moda och tröjan från jc.


De är de lilla som gör de!

Att hänga små fina prydnader och sätta små detaljer i blommorna gör MYCKET! De är inget man kanske tänker på men jag tycker att de gör jätte mycket att ha små detaljer lite överallt. De ger en lite mysigare känsla i hela hemmet när de ser lite ompysslat ut!









go morron!

Kl 6 ropade vår lilla väckarklocka MMMAAAAAMMMMMAAA! så nu sitter ja och min morgonpigga kompis Thea i soffan och hänger =) Ja med min kaffe och thea med sin buppe o snutte.

Igår fotade ja ju Hanna och bilderna såg ut att bli superfina! Har inte hunnit lägga in dom i datorn och fixa till dom än. Vi tog 250 kort och många såg ut att bli jätte bra!


kök

Har fått hem tapeter idag och ja tror de kommer bli toppen. Nu ska vi bara hitta tiden att sätta upp dom...


Dagens

Här är jag idag.





Byxorna är från Gina och linnet från bik  bok.

Ska fota  Hanna och hennes mage om en liten stund. Ska bli såååå kul!

Gitarhero

Jag har helt glömt bort hur kul de här var! Jag var som besatt när vi köpte gitarhero. Danne var så trött på mig för ja ville aldrig se på tv och när han gick och la sig kunde ja stå och spela i flera timmar in på natten:) och nu har jag änna fått en ny tändning tror ja:)


Mms

Sååå skönt! Nu känner ja mig lite fräschare med lite brunfärg på kroppen!


Mms

Mysigt att vakna till de här! Sov ju över hos mamma inatt med barnen, pappa är i London så vi hade lite tjejmys:) dom har en superfin utsikt över vattnet och ännu finare nu när himlen är rosa!


Mms

Ligger i sängen är dags att sova. Men som vanligt hittar ja nått att pilla med. Tittar på bilder på mobilen och har glömt att visa vad fina klänningar tjejerna fick av min fina kusin Pernilla. Dom kommer bli perfekta att ha på vår resa i maj! Näääää nu är de go natt!


Tips!

Om ni ska köpa present till pappa eller pojkvännen så har ja ett jätte bra tips! Den här slips hängaren. Var jätte rolig som du kan styra med knappar så den åker fram och tillbaka. Köpte en till pappa i julklapp och en till Danne när han fyllde. Den är köpt på coolstuff.se


Mms

Här är min nyttiga frukost:) en kaffe med brownie:)


Dagens

Allt från Gina.


Inte godkänd

För ett tag sen tog ja ju kort till körkortet. På ett ställe där man ska ta kort till körkortet. Blev paff för de kosta 199 kr lite väl mycket för några ynka kort:) Men men kortet blev inte godkänt. Va lite skugga i bakrunden som man inte fick ha. Så idag blir de till att ta nytt. Tredje gången nu då:) första gången ja tog kortet kom ja hem och kände att de va sååå fult, ja såg ut dom en tant! man ska ju leva med körkortet i 10 år så de fick bli ett nytt.


Grattis älskling!

Idag fyller min älskling år! Han är kärleken i mitt liv och världens bästa pappa! Jag har tur att jag hittat en sån guldklimp. Grattis underbara älskade bästa Danne på din dag!


Soffhäng

Ligger och kollar på top modell och spelar wordfeud med finabina. Får mobilblogga eftersom vårt Internet inte fungerar som vanligt. Är ju problem nån gång varje dag. Vet ni nått internet som är snabbt och problemfritt?


Mms

Mc donalds skulle ja nog kunna leva på:) de äter ja nån gång varje vecka till middag och även så denna dagen :)


Detta har vi levt på i 2 månader nu....



Jaaaa idag var Thea febrig igen och det har ju under 2 månaders tid nu vart konstant sjukdom hemma hos oss. Jag har klarat mig bra men Bellan och Thea är ju sjuka omvartannat. Jag känner mig väldigt pigg idag så jag har städat och ränsat här hemma. Sånt behöver ju oxå fixas med så de är ju perfekt tillfälle nu när man e hemma ytterligare en dag! Thea har feber från vaccin sprutorna hon fick på BVC igår. Så jag hoppas de är över imorn!

Liten suris e va hon är när hon inte är helt hundra i kroppen. Och de e ju inte något konstigt med de. Man vet ju själv hur utslagen man är när man har feber. Synd att Thea inte förstår hur skönt de är att ligga i soffan och slappa när man är sjuk. Näää alldeles för rastlös är denna lilla tösen för det, fast hon är sjuk!


Dagens

Idag kör vi på Jeans jag och sjuklingen. Bådas outfit är köpa på H&M.






Skärpning!!!!

Jag fattar inte varför ja inte kommer i säng tididgare. Vi har ju tv vid sängen så VARFÖR lägger ja mig inte där på kvällen och tittar. Men nä de den här datorn som ja inte släpper. Eller jo jag lägger undan den men tar upp den i knät sådär 10 gånger. För ja kommer alltid ihåg saker jag skulle kolla upp.... Sen näe ja verkligen är trött orkar ja inte gå och borsta tänderna, sminka av mig och gå up å lägga mig. Så då blir de en extra stund kvar i soffan...


Vill se mer!

Tittade precis på Mammaor och minimodeller och jag vill se mer. De är ett program i min smak följa halv knäppa mammor som man stör sig på=) Mycket underhållande!

Vad tror ni om Bellas karriär som modell?


Hon se väl så där alldeles lagom nonchalant ut =)

Hittar lugnet i soffan!

Nu äntligen sitter ja i soffan med mina ostbollar! Idag har det vart fullfart hela dagen. Barnen har vart trotsiga och inte velat vad mamma har velat. Speciellt Bella.... gör tvärt om vad man säger. MAn blir helt matt i kroppen näär det vart en sån dag! Och hur trött hon än är nu när hon ska sova så vill hon INTE ligga still och slappna av. Det e ju samtidigt synd om henne för det är som om hon inte vet hur man ska slappna av när man inte har nappen. Hon ligger och biter på snutten och vill prata hela tiden. Nappen var ju som att sätta en propp i munen på henne för då sa hon inte ett ljud utan blev hur lugn och trött som helst. Men de är väl som med alla vanor man ändrar de är jobbigt en vecka eller två sen är de som vanligt igen. Man kan ju alltid hoppas på de iaf=)


Dagens


Pulkabacken.

Vi har precis kommit hem från besköet hemma hos Maria och barnen. Det var lika trevligt som vanligt. Vi gick till pulkabacken och Bella var riktigt modig! Hon brukar inte vilja åka pulka alls när vi är ute men nu åkte hon i en jätte stor backe. Thea tyckte inte de va så kul. Hon tycker de e kallt och tycker de e svårt att röra sig i de tjocka kläderna. Så hon satt mest still i pulkan. Sen fick vi middag och barnen lekte och vi fick pratat massa skit=) Vi ses inte så ofta jag och Maria men de är verkligen jätte kul att ses när vi väl gör de=)










Mms

Inte bra när skruttan har börjat fatta att man kan hämta stolar och pallar för att ta dig upp till saker. Thea är verkligen en klätterapa!

Hon stod och sa fukos och försökte öppna kylskåpet. :)


Gravidkort!

Jag gillade inte att vara gravid. De var inte riktigt min grej. Men jag tycker att det är sååå fint!

Här kommer lite gravid kort jag tagit.











Kaffe!



Ååå vad trött jag är idag! Ville bara dra täcket över huvudet i morse! men när Thea väl har vaknat så somnar hon inte om. Hon skriker MMMMAAAAAAAAAAMMMMMAAAA fram tills ja kommer in och tar upp henne. Så nu är kaffe min räddning!

Filmen var jätte bra. Men jag vet inte hur eller när ja somnande. De händer varje gång vvi ser på film.... Ja försöker verkligen att hålla mig vaken. Meeen de går inte. Spelar ingen roll hur bra filmen är.

Filmtime







Danne fick denna filmen i present. Så nu blir de lite hångel och godis framför filmen.

Dagens

Jag ÄLSKAR leggings. Känns som man springer runt i strumpbyxor, mycket bekvämt! Och de va mycket dansvänligt=)


Vi va grymma!

Vi var bäst på hela stället! Buggaloss som om vi inte gjort nått annat. Ägde helt enkelt dansgolvet.










Nä men de gick faktiskt jätte bra. Vi kom ju på fjärde lektionen och hoppade rakt in. Men de va inte så svårt. Det var mycket rolgare än vad vi hade tänkt oss tyckte både jag och D. Så om 2 veckor ska vi dit igen.


Mms

Nu blir de bugg för hela slanten:)


Buggkurs

Ikväll ska jag och Danne på buggkurs. Ska bli såå himla kul! Båda jag och Danne tycker att vi kan bugga MEEEEN vi kan inte bugga tillsammans =) Vi får inte ihop de. Han säger att jag är dålig och jag tykcer de e han! HAHAHAHA. Vi är nog inget proffs nån sv oss.

Lite ok eller väligt ok föresten =)

Ja har ja sagt att ja inte gillar vintern. Å min favvo årstid är ju fortfarande sommar. Men de senaste dagarna har vintern vart helt ok =) De har ju vart sol och ljusa dagar. Å det är ju sååå FINT ute! Så de väl helt ok med vinter ändå =) Men de e ju fortfarande SVIN kallt å det är ju en tumme ner!












Mms

Danne tyckte inte de va så kul med melodifestivalen så han gick upp och kolla på gladiatorerna. Så kvar är ja och Isabelle som myser i soffan. Hon tyckte vi skulle gå och knycka tillbaka buppen från trollbarnen:) hon sa att hon va sugen på den nu. Lilla gumman.

 


lördagsmys!

Nu blir det mellodifestival, pizza och godis. Precis som en lördag ska vara!


Tips!

Den här oljan har jag innan jag plattar och efter jag plattat håret. De gör så håret ser helt och friskt ut! Och frisören frågade mig vad jag hade för olja till håret och när jag sa den här sa hon att det är helt klart den bästa oljan. Så jag måste ju bara tipsa om den!


Dagens

Mörka bilder blev det men de får de va=)




Snart så...

Nu börjar allt bli färdigt till " VEM KAN SLÅ CAMILLA & DANNE" kvällen. Nu är det bara lag tröjorna som ska fixas till lite.




Nu var napparna borta.

Tänk dig vad jobbigt attt sluta med något som man tycker är sååå mysigt och gott. Som man känner sig trygg och hittar lugnet med. Ja så e de ju för alla barn som slutar med napp. Det är ju en jätte stor grej. Det har jag inte tänkt på fören idag när vi lämnat Bellas nappar till Trollbarnen i skogen.







Men det har gått riktigt bra!

Hon harinte frågat efter napparna än. Men den riktiga prövnikngen kommer ju när det är sängdags. Idag är de lördags mys så hon ska få va vaken en stund längre. Så de återstår och se hur de går...

Ja Bella börjar bli stora tjejen!

Igår va ju Bella hos tandläkaren och hon var super duktig! Stora tjejen nu när man får börja med sånna här saker!  Efter vi har vart där så förstod vi att igår va sista dagen med napp. Idag blir det till att gå ut i skogen och ge napparna till trollbarnen!




Igår

Igår... ja de var fullt upp hela dagen. Efter duschen åkte ja och handla sen började ja att laga mat och baka och allt sånt som behövdes göras inför kalaset vi hade igår kväll. Men de var jätte roligt och vi käkade och öppnade paket. Vi firade mig och Danne men framförallt Isabelle! Senare på kvällen blev de kortspel. Stop skit roligt kortspel!




Bella tattuerade armen som pappa.


Lilla Bella kan verka tuff och kaxig hemma runt oss nära. Men kolla in den här blyga lilla tjejen. Hon visste inte vart holn skulle titta när alla sjöng och hade uppmärksameten på henne. Lilla sötnos!






Kolla in Alvin som Tingeling! HAn tyckte han va super fin! Och de var han ju oxå=)


Discodusch

Har vi v art ute och lekt i snön. KALLT!

Nu blir ett hopp in i duschen.

Kolla in vår coola dusch som lyser i olika färger beroende hur varmt eller kallt vattnet är. Den kan bli grön, röd eller blå. Ungarna kallar den discoduschen och tycker den e himmla kull!




Onepiece

Lilla Thea fick oxå öppna två presenter. Hon fick en onepiece och en vår mössa.






Hipp hurra!

Vi gick upp kvart i sju för att väcka Bella som fyller 3 med presenter och födelsedagssång. Vi kom in i rummet och sjunger för fulla muggar jag, Danne och Thea. Men Bellan bara snarkar vidare=) Vaknar till lite när vi extra högt skriker hurra, hurra hurra, HURRA! Och hon tyckte de va så konstigt så la snutten över huvudet och ville inte vakna. Tog ca fem minuter innan hon öppnade ett öga å såg alla presenter och kom med ett JÄTTE leende!








Ompysslad!


Medans jag låg och kolla på lyxfällan åkte D och handla dessa godsaker! Och fixade till de så här fint! Så ikväll blir det vin, ost och kexmys. Inte alltid man har de på en torsdagskväll=)




Sista pussen med 2 åringen =(

När vi skulle pussa Bella gonatt nu så sa jag att de här blir sista pussen med mamma och pappa när du är 2 år. För imron fyller du ju 3. Hon titta på oss och tyckte de lät jätte kul gav oss var sin stor puss.
Men båda jag och Danne tyckte de kändes sorgligt! SISTA pussen med vår lilla 2 åring... Sista gången hon är 2 år... åååååå vad konstigt de känns!


Snö snö snö....

Vi har vart hos Erika och barnen och hälsat på idag. Så här såg de ut när vi gick dit.



Och de här snökaoset möttes vi av när vi skulle åka hem.



Jag är såå dålig på att gå ut och leka på vintern! JAg sitter heslt inne när de är kallt. Bella tycker de är kul med snön men Thea blir bara arg. Men jag vet ju att de såklart är bra att gå och ut. Men där kommer latheten fram. Måste bli skärpning på mig! Måste ut och leka mer oavsett väder.

Mms

Ja o Bellan spelar memory. Väldigt underskattat spel! :)


Dagens

Idag kör vi på mjukkläder för hela slanten. Thea är lite krasslig så de är lugna gatan här på hästängen idag.




Hår.

Jag har börjat med lite vitaminer för att håret, huden och naglarna ska må bra. Jag hoppas på att mitt hår ska gro snabbare oxå! Vill ha LÅNGT hår nu! Har nån av er nått tips om man ska få håret att växa?


Vaken...

Nu har vi vaknat med nöd och näppe. Ja kände mig jätte trött imorse när Bella kom in till mig vid halv sju o ville gå upp. Men med lite kaffe så vakna ja till. Idag har jag ingen aning om ad vi ska hitta på.... Men de får nog bli till att åka hem på besök till nån.
De var några som undrade vad de var för srpej jag använde för att bli brun och undrade hur jag gjorde för att få de bra. Jag har visat den förut men visar igen. Jag köpte den i en affär som inte finns längre så nu får man googla den på nätet och beställa.



Den är ganska lätt att spruta på. Men jag brukar hålla den ca 30-40 cm från annsiktet och spruta full fräs i cirklar. Titta mig i spegeln och sen se om det blir bra. Om man vill ha mer så gör ja samma sak en gång till. Men man ska ta de lite lugnt för man blir ju brunare och brunare efter nångra timmar. Jag brukar bara gör i ansiktet lite då och då. För när jag solar så brukar de inte alls bli lika brunt som på kroppen.

Glad men irriterad!

När jag var mammaledig fick jag mina mammapengar från norge eftersom de var där jag jobbade då. I norge har man inte så många mammadagar som här o sverige. Men mer betalt så de var väl bra=)

I Juni var dagarna slut och jag tänkte inte mer på de. Men nu för ett kort tagsen så fick jag reda på av en tjej att man får ta ut resten av  mammadagaran i sverige. Men hur ska man veta de?!?!?!?! Kan de inte informera om sånt! Om hon inte berättat de för mig hade jag ju gått miste om massa pengar och dagar! Tycker de är SÅ dåligt att man ska läsa sig till allt man har rätt till. Tycker att de är deras skyldighet att informera om ens rättigheter!!!!
Nu är jag ju glad att jag fått reda på detta=) Men irriterad på den dåliga infon!






Imorn...

Jag saknar min D nu! Imorn kommer han hem! Å de ska bli MYYYYS!


Underbara, älskade!

Här är en backstage bild från när vi skulle ha en syskonfotografering. Kan säga att de inte gick så bra. Blev bättre singel bilder! Är skit svårt att få bra kort när man e fler på ett kort om alla vill se fina ut. Är alltid nån som inte är nöjd=)


Bättre än bäst är dom båda två!

Just nu





Slapp i soffan i väntan på nått bra på tv:n.

Det är många som undrat vart jag köpt mina slitna byxor jag visade i tidigare inlägg. Dom är köpta på Gina Trico! Och vårjackan är köpt på Vila.

Tips!

Idag när jag duschat så spraytana jag mig. Täkte visa er hur bra den är å vilken fin färg man får!

FÖRE:


EFTER:


Sprejen heter Tan Can å är super!

Dagens

Idagens!


Härligt!

På med långkalsonger och fliströjan. Senblev de en långpromenad i de fina vädret med Therese. De var välbehövligt med frisk luft och skitprat! Härligt!





Nu blir de duschen. Sen ska jag ta körkortsfotot, åka till kommunen och lämna in bygglovspapprena och hämta tapeter. Och handla glass till barnen som kommer imorn!

vårjacka

Här är drn vårjacka jag behöll. Känns så tråkigt att jag inte kommer kunna använa den på flera veckor kanske månader 

Är suddiga bilder men de får gå=)






Varma fötter





Tofflor har jag i massa olika modeller och tyger och färger. Just nu är de här mina favoriter. Så fort jag vaknar eller kommer hem åker dessa på mina fötter.

RSS 2.0